TOPPENKVÄLL!

Jag var så glad att jag hann ner till gymmet och kvällens crossfit-pass för hela dagen hade jag sett fram emot den perfekta kombinationen av träning innehållande styrka, explosivitet och balans. Det säger ju sig själv att det är bra grundstenar för skidåkning.

Med en vikarierande instruktör som gjorde allt för att köra slut på oss deltagare så var det fokus på explosivitet och benmuskler. Det var i alla fall där som jag veknade först. Grodhopp genom hela salen, utfallssteg, enbensbenböj, marklyft på ett ben, burpies-intervaller och en avslutande parövning med upphopp i olika former. Svetten lackade vill jag lova och leendet kanske inte syntes utanpå men kändes inuti.

60 minuter flög förbi och förutom den sköna känslan tar jag även med mig att armhävningar gick pinsamt dåligt. Skärpning.

Som av en händelse så träffade jag på en tjej som jag faktiskt mötte i skidspåret (av alla ställen) förra säsongen. Jag fick förmånen att köra i lag med henne på sista övningen och det är grymt att få peppa varandra och köra slut på det sista.

Hon berättade även att hon av en slump hittat min blogg nyligen eftersom hon själv startat en blogg - inför tjejvasan. Kolla in Jennie för hon är en riktig pärla!


Solsken i blick efter en kväll som denna!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Låter som ett underbart svettigt pass!

2010-11-09 @ 23:14:40
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Malena

Åh jag vill också gå på såna pass :) Finns inget alls sådant här omkring.Ha en bra onsdag!

2010-11-10 @ 07:20:37
URL: http://teamarbetsinsats.blogspot.com
Postat av: frida

Låter som ett grymt pass, galet jobbigt. Snart åker skidorna på för dig... :)

2010-11-10 @ 08:02:28
URL: http://fridfullt.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Låter riktigt kul! Ett pass helt i min (och din) smak. ;-)

2010-11-10 @ 09:12:28
URL: http://traningseffekt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback