TRÄNINGSVECKA I PORTUGAL

Jag och Ulrika har åkt med Springtime Travel till Portugal och njutit av en helt underbar vecka med fullspäckat program.
 
Temat på veckan var Holistic (yoga med Johanna Andersson, coachning med Cecila Duberg och Holistictraining med Cecilia Gustafsson) och Crossfit.
 
Dessutom har jag dansat med Tobias Karlsson, varit med på bergspasset, mediterat, gått stavgång på stranden och testat den helt nya klassen Soma.
 
Den här resan toppade alla mina förväntningar!
 
Kolla in den här tränings"lokalen"! Jag längtar redan tillbaka.
 

TRÄNINGSRESA

Hej! Jag är i Portugal och har det SJUKT bra! Om ni vill läsa lite mer om hur det är här just nu kan ni läsa Sofie Lanttos blogg eftersom hon och fitnessmagasin-redaktionen är här på samma resa...


LIVET KOMMER EMELLAN

Ojoj, här har jag inte skrivit på länge. Ibland känns allt upp och ner. Jag har lite för mycket på alla fronter och bloggen har blivit nedprioriterad. (Förlåt till er som flitigt klickar in här ändå) Det finns ju dessutom snabbare sätt att uppdatera sin status på genom twitter och instagram så det har jag testat på sistone.
 
Men... yogan har jag bitit i och det är riktigt kul. Små framsteg varje gång eller åtminstone så händer något som man blir medveten om och det är häftigt.
 
Skolan tar mycket tid och nu är det dags att packa väskan inför både en Stockholmstripp och en fortsatt resa till Portugal med både crossfit och yoga. Som jag längtar!
 
 

RSS 2.0