FREDAG!

Härliga fredag blir en vilodag(resdag).

Väskan är packad på nytt och jag ser fram emot en helg i Norrland igen. Träningskläder finns med men jag känner mig lite oroväckande förkyld och håller tummarna att det är något snabbt övergående.

Idag är en extra god fredag för att jag har bestämt mig för att köra ytterligare en lite nyttigare 30-dagars-period.

Målet blir alltså att skära ner på godsakerna som bara slinker ner utan att jag riktigt märker det. Syftet är lite allt-i-allt med både Vätternrundan och att det skulle underlätta med mindre kroppsvikt och mer muskler på cykeln. Mycket är mentalt och att jag kan känna att jag själv bestämmer och gör ett aktivt val. Att sluta äta godis hade jag inget bekymmer med sist, det svåra är att låta bli när jag "får" äta. Bikiniformen har jag inte brytt mig så mycket om men det är ingen nackdel om jag kan känna mig lite mer bekväm på stranden, där jag kommer hänga redan om en månad.

Fikat på jobbet i form av morotskaka blev en grapefrukt för min del. Gott och dessutom bra med c-vitaminer i förkylningstider.


TRÄNING

Förutom att göra allt förutom det jag borde göra ikväll så har jag hunnit med att träffa Emelie och den träffen kombinerades med löpning/powerwalk runt Norrköpings närområden samtidigt som vi avverkade livets väsentligheter.

Jogging/gång 1 tim 10 min

9,2 km

Vi sprang de första 4,5 km:arna men sedan fick jag tunga ben och de ville inte riktigt lyda... Så vi blandade gång med några inslag av jogg och hade en skön och väldigt varm(!) kväll.

Vi lyckades få se en stor röd sol försvinna ner i horisonten. Vackert!


och så tränade jag igår också...

Cykling 20 min, Rodd 10 min, Cykling 20 min och styrketräning överkropp 25 min.

PINK LADY

Hemma hos Erika fick jag det stora nöjet att låna ett par fina rosa skor på väg till gymmet.

Jag gillar generellt inte knalliga färger och definitivt inte rosa men ack så jag bedrog mig. Jag blev alldeles glad av färgklicken på mina fötter! Dagen till ära matchade jag dessutom med en sjal i rosa och kände mig mig genomtänkt.

Sedan föll det sig så väl att ett par rosa skor faktiskt följde med mig ända hem till Norrköping.


LÄTT JOGG / TRAPPTRÄNING

Jogg/gång, 1 tim

7,7 km.

Kort rapport från dagens löprunda som blev en kombination av jogg och power-walk, mina ben sa ifrån, troligen ovana av cyklandet. Det blev ungefär 3 km jogg, 1,5 km gång, 1 km jogg och sen mest gång. Förutom ett inslag av trappträning för att få upp pulsen. 10 x 30 trappsteg blev det och det var kul!

En riktigt skön och ljummen kväll. Var ute utan jacka för första gången, 15 grader varmt!


DAGENS TRÄNING

Cykling, 2 tim

C:a 50-52 km.

Säsongens andra tur med pärlan är avklarad. Sällskap av Jonas ikväll igen och vi åkte den - enligt mig - vackraste cykelturen i Norrköpingsområdet, nämligen längs Strandvägen ut till Kolmården.

Trots att det är april, kvällen tätnade, blåsten yrde upp havet och vattnet såg allt annat än inbjudande ut så är det ändå rofyllt att cykla sida vid sida med havet och kunna snegla upp på de söta stugorna, båthusen, nybyggena och miljonvillorna som alla samsas längs vägen...

Det börjar kännas bra med cyklingen, jag är åtminstone inte lika rädd för att ramla, fastna, köra fel eller vad det nu är som skrämmer mig när det tar emot. Vi höll ett lugnt tempo och tog i lite extra i uppförsbackarna bara. Känner dock att två timmar är ganska lagomt för sen börjar det kännas lite i benen och i rumpan... men Vätternrundan och dess 13-14-15 timmar cykling närmar sig med stormsteg.Idag var det varmt men jag var rejält påklädd


Bråviken i skymningen


Idag mekades det nästan lika mycket som det cyklades. Ett antal slangar kasserades innan vi kom ut på vägarna...

BLOGLOVIN

Alltså, jag må ju vara en av de allra sista bloggarna som inte fattat eller ens hört något om bloglovin... Men nu när jag förstått storheten med det så tror jag inte att jag klarar mig utan den.

Tänk att inte behöva klicka på alla favoriter 10 gånger om dagen för att se om de uppdaterat... otroligt!

(Tack Erika för att du introducerade mig)

LUNCHSofia (Sofy - Upp och hoppa) gjorde min måndag lite roligare när hon ringde och erbjöd sig vara lunchsällskap eftersom hon befann sig i Linköping. En mysig lunch på Tropikhuset i Linköping ute i solen.

God mat och en snabb uppdatering om status i våra liv och roliga saker som är på gång! Vi har nämligen fler dater inplanerade ganska snart...


TRÄNINGEN

Lördag:
Styrketräning: Body Pump 60 min

Jag och Erika hann med ett träningspass på hennes gym innan solen lockade för mycket ute i det fina vårvädret. Det var blandade känslor mellan att känna sig svag och trist att inte riktigt orka/våga samma vikter som tidigare men också känslan av att vara på väg tillbaka och att det är roligt att träna och riktigt kul med sällskap.

(Ett tag i vintras kändes det inte som att jag gjorde några framsteg utan att det bara var naturligt att vara där jag var men nu känner jag att jag borde uppskattat den formen och den styrkan. Det är lätt att vara efterklok och svårt att uppskatta det man faktiskt har.)

Söndag:
Löpning, 30 min

När jag kom hem kändes det så tråkigt med en tom lägenhet och en väska att packa upp att det faktiskt kändes skönt att få komma ut och få lite luft. Gjorde en liten ökning i ett försök att kanske kunna öka farten något och så fick jag gå en bit, joggade på och upprepade mina små ökningar tre gånger. Tiden gick jättesnabbt och det var kul!

EN HELG PÅ VÄSTKUSTEN

...eller bästkusten som den faktiskt skulle kunna kallas efter två underbara dagar.

Sol och skratt i stora mängder.
Lite träning och betydligt mer mat.
Mys, prat och en cykeltur.
Umgänge, vänskap och vin.
Sightseeing och balkongmys i kvadrat.

Bildkavalkad med bl.a. en bild på bloggkändisen, den fina och snabba Andrea som jag fick äran att umgås med i lördagskväll. I övrigt hängde jag mest med bästaste Erika (där vi är flera som hoppas kunna få länka till henne snart?) och min gulliga vän Anna... 
TRÅKIGA NYHETER

Det kom ett mejl till oss deltagare av Rosa Bandet-spinningen. Arrangemanget som gick av stapeln i oktober och vi cyklade som galningar till förmån för Bröstcancerfonden. 

[...]"Det som inte fick hända har hänt, Marias mamma Christina har gått bort. Marias mamma kämpade länge mot bröstcancern och efter senaste rosa bandetspinningen såg det försiktigt positivt ut men tyvärr hade cancern spridit sig och strax före påsk somnade hon in. Den 30 april begravs Christina i Resö kyrka.

Som du vet var Christina sjukdom anledningen till Marias idé med vår Rosa bandet 24timmarspinning och det är Christina som har varit vår inspiration och drivkraft de åren vi har gjort detta.[...]


Mina tankar går till Maria som jag enbart träffat en kort sväng under denna spinning-dag och hennes familj och alla andra som också drabbats av sjukdom och hemskheter.

Man blir påmind om att man har det rätt bra! Nu tar jag helg och ska njuta av allt fint i livet!


SKOGSSPÅRET

Tillbaka på samma runda som i tisdags - dock utan rådjur den här gången.

Löpning, 1 tim 5 min

9,66 km.

Jo, det gick rätt bra att springa idag med, trots cyklingen i benen från igår. Det kändes lite så där lagomt men ändå skönt att få ta i lite mer, flåsa lite mer och faktiskt kämpa lite också. Jag tycker att det är så himla trevligt att springa med sommarpratare i öronen. I tisdags var det Tina Nordström som fick mig att skratta högt på flera ställen och idag fängslades jag av Mikael Segerström och hans härliga berättarförmåga. Tiden går verkligen fort och ett program är nästan en timme långt och väldigt lagomt för en löprunda.


Gillar verkligen svettpärlorna som bildas så fort man kommer in igen

Snart bär det iväg till Göteborg och därför blir det vilodag/resdag imorgon och helgen är ännu lite oviss även om träningskläder är nedpackat för säkerhets skull. Det är ju trots allt två träningsfreak som ska besökas.


Vädret ser lovande ut!

TRÄNING

Jippie-kay-ey! Det blev träning igår igen. Det känns liksom i hela kroppen att jag är på gång nu. Skönt att känna endorfinerna strömma genom kroppen.

Dock blev cyklingen inställd - eftersom det snöade!

Cykling, 1 tim 15 min

Inomhus, på spinningcykel. Det här är kul. Min musik, jag ensam på cykeln och så bara att trampa. Det här är för mig vad löpning är för många andra. Fridfullt och tid för en massa tankar. Förutom när det är jobbigt då jag får spänna blicken i mig själv i spegeln framför och bara koppla på någon slags fighting-spirit.

Rodd-maskin, 10 min

Jag satt och sneglade på min kära roddmaskin när jag cyklade och kom fram till att jag saknat den. Det var så länge sen jag körde den att träningsalternativet hade försvunnit från rullisten i Funbeat.

Cross-trainer, 20 min

När jag ändå var igång var detta också en maskin som det var alldeles för länge sedan nyttjade. Det här var ju min favorit skid-träning inomhus.


DAGENS TRÄNING

Idag tog jag träningen ett steg längre - än igår - alltså gick vidare efter att ha bytt om till träningskläderna...

Löpning, 1 tim 3 min

C:a 9 km. På med skygglapparna och strunta i hur fort "alla" andra springer. Tänkte försöka vara ute i en si så där 45 minuter bara för att starta någonstans. Upptäckte att jag, trots förkylningen och träningsuppehåll, kunde lunka på i över en timme utan problem bara jag höll ner tempot.

Sakta gick det. För att citera Erika: Det är promenadfart. (Tack, raring!)

Ja, men så fick det bli idag. Om en månad ska jag springa en mil på tid och då måste man börja någonstans. Oförklarligt nöjd ändå, med orken, med passets längd och att jag främst tog mig ut i tider av väldigt låg motivation.

Som bonus fick jag en väldig fin upplevelse i spåret. Den här känslan som man får ibland av att någon iaktar en, den stämde. När jag vred lite på huvudet såg jag inte mindre än två par ögon som tittade rakt in i mina... Två vackra rådjur stod precis bredvid spåret, orädda och nyfikna. Jag stannade och de stod kvar, bara fem meter ifrån mig. Till sist var det jag som sprang vidare och lämnade dem där.

Härligt med skogen och naturupplevelser, en vanlig tisdag i Norrköping!


Idag tog jag mig hela vägen ut också...

PÅ TAL OM...

...middag.

I helgen frossade jag i kött! men idag serverade jag mig själv en vegetarisk rätt. Jag vill verkligen slå ett slag för Hälsans "hamburgare" som jag tycker är riktigt goda och med valfria favorittillbehör till så går det ju att få det hur smaskigt som helst. Och enkelt är det också!Idag med grovt bröd (frökusar), machesallad, guacamole och grönsaker.

(Andra goda tillbehör som jag tycker kan förhöja en burgare: Pitabröd, Tunnbröd, Majonäs, Dijonsenap.)

EN SÅN DÄR DAG...

Jag som började bli riktigt laddad för att träna igen efter förkylningen. Men... jag kom inte längre än till själva träningskläderna. Ombytt och klar fastnade jag någonstans i internet-land med semesterplaner och framtidstankar ända tills solen gick ner och magen kurrade efter middag.Det är inte bara förkylningen utan en allmän motvilja. Nu behöver jag inspiration. Hur ska jag göra?

Jag har läst bloggar och blivit imponerad och tillfälligt inspirerad men det räcker inte. Steg 1: Nu har jag joinat facebookgruppen "Tio veckor till toppform" och hoppas att hitta några bra upplägg från Sara.

Men innerst inne vet jag ju att det är jag själv som måste bestämma mig...

MINI-EVENT

Trots att jag var i Stockholm i helgen så var jag inte med på Blogger Boot Camp. Det är dock roligt att läsa alla inlägg och se alla härliga, glada och tränande tjejer runt om på många bloggar jag läser.

Det hade så klart varit kul att få träffa alla fina som befann sig i samma stad men ibland måste man prioritera och oftast hinner man inte riktigt allt man vill. Jag är väldigt glad att jag fick tid med Frida, både på lördagskvällen och på söndagen.

Och dessutom så fick jag, tack vare Frida som stod för en del av campet i år med sin föreläsning (som jag väldigt gärna hade hört) ett smakprov från helgen i en alldeles egen goodiebag. Och dessutom så fick jag megafina presenter, typ för att jag har fyllt år. Och en alldeles egen privat liten gråtstund när jag också fick ta del av det fantastiska kärleksbrevet som hon delat med sig till deltagarna på BBC. 

Tack! För allt.


HEJ OCH HÅ

Liket lever. Tillfrisknandet går stadigt åt rätt håll. Till min hjälp har jag nyttjat apotekets alla receptfria förkylnings-medikament, c-vitaminer i alla former jag kunde hitta på och så de gamla beprövade tricken: Sömn och mat.

Ett par av de roligare inslagen på menyn har varit en välsmakande spenat-våffla med chevre och rökt lax samt... årets första grillmiddag!

Utöver detta har jag toppat med en pasta som överraskande tog sig i på en, låt säga topp-5-lista över pastarätter, en helt superb tre-rätters-meny i äkta trettio-års-firande-anda där köttbiten fick mig att strunta i tillbehören och enbart avnjuta den helt ljuvliga köttskapelsen och en så avslutades helgen med en hotellfrukost...


Desserten bestod av citrontarte, sorbet av vit choklad och mynta-mousse


Frukost, dock utan pannkakor...

Och som om inte allt detta vore nog så fick jag spendera större delen av söndagen med finaste finaste Frida och bland annat avnjuta en lunch utomhus i solen.


VÅRFINT - VÅRFÖRKYLNING?

Två stycken perfekta härliga soliga varma cykelkvällar - till ingen nytta alls när jag ligger hemma med huvudvärk, ont i kroppen (känns som grym träningsvärk men mest i nacken?), halsen och är allmänt medtagen.

Flera sms vittnar om att cyklarna plockas fram och sällskap efterfrågas. Det känns lite surt. Men jag gräver inte ner mig, det är förhoppningsvis kortvarigt och övergående. För övrigt. När man är sjuk får man äta vad man vill. Så det blev våfflor idag. Den sista våfflan gjorde jag så där krispigt hård och torr som man bara kan få den när man glömmer bort att järnet är på. Och så läser jag roliga humor-bloggar istället för träningsbloggar. Och så lyssnar jag på musik och gråter lite. Jag är inte ledsen men jag tror det är bra att rensa lite i tårsystemet ibland. Snart är jag frisk och kry igen. På återseende.

DET HÄR MED LÖPNING

Som om det inte vore nog att vara stressad över det här med cyklingen så är jag idag anmäld till Blodomloppet i Linköping, den 27 maj.

10 km ska avverkas och det känns ju inte så långt när man tänker på det men i verkligheten är det något helt annat. Det blir en alldeles lagom utmaning för mig att komma igång och tvinga mig ut i spåret igen.

Dessutom verkar det som att jag helt och fullt kommer att få förlägga all löp- och cykelträning på vardagar framöver eftersom varenda helg till midsommar snart är uppbokade. Visserligen en massa roligt på gång men tiden räcker inte riktigt till...

MATLÅDE-FIX

Sista tiden har jag blivit bättre på att fixa matlådor och faktiskt ta med dem till jobbet. Det är även skönt att ha färdig mat i frysen för de kvällar när tiden eller lusten inte infinner sig...

I helgen har jag tillagat en rejäl köttgryta...

...och så blev det några lådor med potatiskaka med min favorit chevre och så lövbiff. Jag tycker att det är så enkelt och gott att fylla biffen med någon färskost med kryddor och så blir det så klart krämigare också.Det sistnämnda väntar mig i lunchlådan nu så magen börjar redan kurra...

DAGENS TRÄNING

Power-walk/Jogg, 62 min

8 km.

Styrketräning, 15 min (effektiv tid)

Solen lockade ut mig ikväll och jag ville egentligen bara gå men tog löparkläderna för att kunna alternera och kunna springa ifall det blev kallare under tiden jag var ute.Det är nästintill magiskt vad solen gör med mig och jag riktigt känner hur hela kroppens batteri laddas upp och suger åt sig näring och kraft från ljuset. Rena lyckokänslor och en rus fyllde mig under en och en halv timme.

I parken fylld av löpargäng, stavgångare, promenerande kärlekspar och hundägare så fick jag ett ryck och körde ett styrkepass istället för att gå in på gymmet efteråt och komplettera.

Upphopp djupa med spänst, 4 x 25 st (riktigt jobbigt).
Armhävningar, 5 x 10 st (på tå!)
Situps, 2 x 25, med doppande tår (liggandes i leran, oh-yeah).
Dips mot en trappa, 2 x 10 st (raka ben).

Skönt smutsig av vårgräset så småjoggade jag hemåt och försökte låta bli att känna hur tungt just löpningen gick.

DAGENS TRÄNING

Landsvägscykling!

1 tim 40 min, c:a 40 km.

Premiärturen är avklarad! Och vilken tur sedan! Helt underbar vårdag med en värmande sol som följde oss hela vägen.

Det var lite pirrigt till en början att åter igen sitta fast med fötterna och att det är så pass mycket grus kvar på vägarna men sen var det liksom som att cykla... det kom tillbaka, det kändes naturligt, det var kul!

Jag är så glad att jag kände glädjen över att cykla igen, känna hastigheten, känna dofterna, närheten till naturen och känslan av att sväva fram på vägarna.
Min vapendragare Jonas stod beredd imorse...


Kort vätskepaus, det blev varmare än vad vi hade räknat med...


Härligt med sooool!


Ett fikastopp vid Göta kanal förhöjde turen till max!


Skönt att sitta i solen och njuta av årets första glass.


Mmm, cykel- och sollycklig!

GÅRDAGENS TRÄNING

Löpning, 36 min

5,5 km.

En väldigt skön, avslappnad och lugn joggingrunda tog jag på lördagskvällen där jag mötte uppklädda tjejer i stilettklackar och kostymprydda killar med klirrande påsar. Det var härligt att vara ute och andas frisk luft och knappt bli andfådd utan bara jogga i ett väldigt bekvämt tempo... det är dags att komma igång med löpningen och jag måste börja någonstans så jag tillät mig själv att bara ta det lugnt. 

(Eftersom det skrivs om trappträning lite här och var så passade jag på att räkna mina hemmatrappor och sprang upp och ner två gånger. Två gånger 78 steg blev det. Kändes i benen.)


Skönt svettig...

INVESTERING

En mer eller mindre livsnödvändig investering inför cykelsäsongen var en riktig pump. En fin vit fotpump som matchar pärlan...CYKELFIX

Min lördagkväll har till största del bestått av att meka bort spd-fästena och skruva dit min kära landsvägs-look-clips. Jag har nött ut två sådana "nycklar" så att de bara snurrar i skruvhålet (massa fackuttryck nu märker jag) men till sist så är de på plats...


MER FÄRG

... i maten blev det idag. Sushi stod på menyn och mums så gott det är! Mitt favoritställe lyckas alltid ha perfekta avokado-bitar.


FÄRG

Det blev en hel del prat om färg i helgen. Inte bara för att det var en gul påsk, vi ville ha blå himmel och jag hade ett nytt rött hårband utan för att vi faktiskt bodde en natt hemma hos en inspirerande färgterapeut.

Jag fick bl.a. veta att min färg var violett och blev i samma veva påmind om det nyttiga med färgglad mat. Jag tycker dessutom att det ser trevligare ut på tallriken med färg.

OK, de här sista färgerna kanske inte är så nyttiga men väl så goda en lördag som denna.

DRÖMMEN OM ISVAK

Något stort som hände i påsk var att en dröm gick i uppfyllelse. Jag fick en helt underbar kväll med bad i ISVAK som jag alltid velat testa.

Detta skedde vid en fin liten stuga som rymde ett relaxutrymme med öppen spis och så klart en bastu med underbar utsikt över den snötäckta sjön och fjället som denna kväll färgades rosa av solnedgången. 

Att bada i vak var riktigt häftigt och härligt och levande och friskt på samma gång. Spänningen och tvekan inför första doppet övergick till en längtan ut till vattnet när hettan blev för stor inne i bastun. Att springa spritt språngande naken ut i snön och ta sig ner och upp i det iskalla vattnet och känna kroppens reaktion och blodet som strömmade från topp till tå gjorde närvaron total och genomhärlig. Fyra stycken dopp blev det!

Om jag får bestämma så blir detta en årlig tradition - för detta bara måste upplevas igen.


JUICE

På Arlanda passade jag på att testa Naked juice bar som känns rätt omskrivet. De har onekligen en riktigt snygg hemsida/logga/layout och tänket känns rätt i tiden. Funderade på om 30 kr var ett skäligt pris för en liten färskpressad juice. Det smakade gott men inte mer, aningens lite blaskig och det blev lite klumpar av den frysta mangon som fastnade i sugröret. Dessutom drogs helhetsintrycket ner av en sur tjej i kassan.

Nog smakar det ännu bättre med en färsk apelsin, speciellt när man får äta den i skidspåret.


KVÄLLSFIKA

Har försökt läsa ikapp lite bloggar och Milla gjorde mig så sugen på hårdbröd med leverpastej att jag fick gå och handla ikväll.

Gott med fika efter en långpromenad på nästan en och en halv timme i lätt duggregn...


BESÖK HOS LINA I PÅSK

I tisdags hade jag en heldag i Luleå och fick umgås med underbara Lina.

Förutom sightseeing och husesyn av deras superfina helrenoverade lägenhet där jag även blev bjuden på finmiddag av herrskapet. Jättegod lax- och räkgryta med fullkornspasta och Linas hembakade bröd. Väldigt lyxigt!

Till kvällen hade Lina bokat in mig på hennes gym så att vi skulle köra två pass ihop. Kul att få se var Lina tränar, ett nytt gym och att få sällskap. Lina är helt galet stark och ligger ständigt i topp på funbeat med dubbla pass och massor av spinning så det var inspirerande och kul att få träna sida vid sida.Fina cykel-Lina och jag på Inpuls


En fika på stan hann vi också med


Cykelsalen där vi körde järnet!

TACK för en härlig dag i Luleå! Nästa gång kanske snön är borta... (Och idag, GRATTIS på födelsedagen också Lina! :)

PÅSKENS SKIDTURER

Det bästa med vintern är våren och det bästa med skidåkningen är fikat. Ja, ungefär så resonerar jag och så fick det äntligen bli i påsk!

Två dagar med skidturer på ett gäng timmar uppdelat med fika, korvgrillning och mys i stugor i finska Ylläs som visade sig vara ett riktigt skidparadis med 330 km fina varierande spår.

Plusgrader innebar klisterföre och en universaltub fick införskaffas för första gången. Dag ett blev resultatet så där. Jag snålade på spannet och upplevde att det var bakhalt och bet i om vart annat. Men dag 2 så satt klistret som ett smäck och gav perfekt fäste hela dagen. Något ovant att klä sig för plusgrader men härligt att kunna åka i ett tunt lager kläder och inte frysa när man står still.
Söndagstur, 26 km.

C:a 3 timmar effektiv åktid.

Jag har ännu inte riktigt koll på rutten (de finska namnen är inte de enklaste - men fina!) och har inte lyckats hitta någon spårkarta på internet men det var fina spår och roligt att kunna staka så pass mycket. lätt, men varierad terräng och himla vacker natur! Tre stopp hann vi ta och det var en riktigt fin och härlig tur. Testade tom att skatea lite på måfå och det var kul men jobbigt, kändes i rumpan och benhinnorna direkt.Ett första stopp i Kesanginkeidas, halvklart väder


Korvgrillning


Lite sol(!) fick vi faktiskt också.


Måndagstur, 30 km.

C:a 3,5 timmar effektiv åktid. 

Vi tog bilen den första sträckan och startade i Äkäslompolo för att åka runt fjället och tillbaka. Nästan hela första milen lutade nedför och det var riktigt roligt att få upp farten och staka och staka och staka. Sen blev det förståss lite mer uppför men inte så mycket som jag trodde. Jag är lite av en expert på att spara på krafterna och föreställa mig att det ska bli värre än vad det är. Det blev flera fikastopp under denna tur också och fick dessutom klappa renar vilket förgyllde turen ytterligare. Och så klart var det vackert att lyfta blicken och se fjället, skogen och sjöarna!Belöning i varm stuga: våffla med hjortronsylt


Sevärdigheter efter spåret: Renar!


Vackert över sjön på väg hemåt...Populärt med skidåkning, massa turister


Så himla glad och lycklig över att jag fick dessa skidturer och sådana härliga påskdagar!

SEMESTER

Jag är fortfarande på resande fot och jäklar vilken härlig påsk det här har varit. Massor av underbara människor, nya upplevelser och dessutom skidåkning...

Mer bilder kommer så småningom.


På tur i finska fjällen

PÅSKPLANER

Över helgen blir det nog bloggtyst från mig. Jag tar nämligen mitt pick och pack och flyger norrut.

Andra passar säkert på att ta fram cykeln och börjar nöta mil inför Vätternrundan men själv hoppas jag på några fina vinterdagar och så några skidmil till innan jag ställer undan skidorna för den här säsongen.

Dessutom ska jag passa på att hälsa på den här tjejen (Som tydligen är trött på snön och längtar söderut. Så olika det kan vara...) Ska bli jättekul att ses igen!

Passar på att önska alla en GLAD PÅSK!


Inte än - cyklingen får vänta lite till...

RSS 2.0