SKIDKONTAKTER

Att träningen gett massa nya kontakter och även fina vänner börjar jag lära mig. Och att längskidåkare generellt är trevliga, pratglada och allmänt vänliga har jag också förstått. Just nu fullkomligt exploderar det av skidor, vänner och nya kontakter. Jag njuter!

-Igår efter skidåkningen mötte jag en supersöt och strålande tjej som tränade inför stafettvasan. Hon erbjöd mig att träna med henne och hennes vänner. Detta gjorde mig glad hela kvällen igår.

-Malin som skriver "Mot Maran-bloggen" har bokat boende på samma vandrarhem som mig på Vasaloppet. Spännande och roligt att ha henne på plats som ska göra samma sak som mig.

-Nästa helg blir det träningsläger i Orsa med massa skidåkande blogg-tjejer. Somliga bekanta sedan innan och några nya. Jätteskoj!


Skidåkningen ger så mycket!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ja men eller hur! Längdfolk är trevligt folk. Tror att det är all frisk luft och det faktum att man tvingas vara ödmjuk för alla yttre omständigheter (typ väder, valla, snöfall osv)som gör oss så trevliga och glada. För du räknar väl in dig själv i gänget?



Kram

2010-01-07 @ 12:56:33
URL: http://traningseffekt.blogspot.com
Postat av: Emelie

Härligt, det är så kul med nya kontakter. Vad underbart det måste vara för dina träningskompisar också, jag är lite avundsjuk på dem som får möjlighet att lära känna dig.



Kram vännen

2010-01-07 @ 14:50:53
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Susanna

Längdåkningen verkar väldigt härlig! Inte minst för naturupplevelsen. Ska själv åka uppåt landet om några veckor och testa både längd och utför för första gången sedan barndomen. Har du några tips på vad man ska tänka på första gången man åker längd, eller är det bara att köra på?

2010-01-07 @ 15:17:31
URL: http://powersus.blogspot.com
Postat av: Miranda

Mara-folk är ju trevligt folk. Längdfolk vet jag inte - än iaf - men du kanske dyker upp på boot camp? :)

2010-01-07 @ 16:59:04
URL: http://mirandasminut.se
Postat av: frida

Ja visst är det härligt med att ha lärt känna så många genom enkel träning!

2010-01-07 @ 18:28:12
URL: http://fridfullt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback