DAGENS TRÄNING

Löpning, 71 min.

Totalt 10,5 km. Fick sällskap av Elin. Vi joggade från stan till Vrinnevi och gav oss på 5,3 km-spåret. Bestämde oss för att satsa lite extra på backarna och försöka öka hastigheten och sen körde dubbla omgångar med 30 sek vila mellan. Grymt jobbigt emellanåt men riktigt bra återhämtning. Kul med sällskap och bra att försöka hålla prat-tempo. I slutet av spåret sprang vi allt vad vi kunde i en utförsbacke och någon som kan anses vara maxpuls registrerades: 194. Jogg tillbaka hem.


DAGENS SOLLUNCH

Samma restaurang och samma sol som igår... men annan mat idag, lasange med ostsås och vitlöksbröd.


FEEDER

Jag har en kollega som motarbetar mitt försök till en hälsosam inställning på pin kiv. Igår köpte han dessa till mig. När jag gick från jobbet för helgen var den fortfarande oöppnad och det är jag stolt över.


DAGENS TRÄNING

Styrketräning, 45 min.

Något stressig träning innan fotbollen ikväll.

Uppvärmning:
Roddmaskin, 5 min.

Övningar överkropp:
Rodd, Axellyft stång, Biceps med hantlar, Triceps med hantlar, Hantelpress bröst, Magstol 3 x 20, Belly backs, 20, 17, 11 st.

DAGENS LUNCH


Pocherad lax, kokt potatis, vitvinssås, sparris och somrigt med dill på toppen.

Underbar lunch i solen idag. Njutning, njutning och ytterligare skön somrig varm njutning... Mmm...

DAGENS TRÄNING

Simning, 60 min

Näst sista simträningen för den här terminen. Ska fundera på om jag vill fortsätta en omgång till.

Idag körde vi mest crawl. Jobbade några längder med fenor och olika frekvenser på andningen. Testade även för första gången starter från kanten. Inget magplask tack och lov! Några kallsupar blev det dock, som vanligt...

Promenad, 130 min


Knappt varit hemma idag utan mest varit ute och gått. Underbar skön sommarkväll och en tunn tröja fungerade hela kvällen! Ett besök på cykelaffären (igen!) och sen sällskap med Annelie runt promenaderna och så tur och retur till badhuset.

MÅNDAGENS TRÄNING

Löpband, 40 min.

Bet i det sura äpplet och gick ner till gymmet en timme innan stängning. Löpning har försummats grovt sedan jag sprang min snabbaste mil för en månad sedan.

Ska försöka komma igång igen och joggade lugnt på 9,5 km/h i 32 minuter, 5 km. Det kändes förvånansvärt lätt och roligt vilket var en skön känsla att känna. Benen var relativt lätta trots lite träningsvärk i rumpan sedan helgen.

Gick ytterligare 8 min på 7,5 km/h i lutning 3,0.

ROLIGASTE ÖVNINGEN

Den här övningen måste få ett helt eget inlägg. Ett speciellt tack till Emelie som även stod pall när jag klättrande runt henne...Fotograf: Jane Nilsson

PICS FRÅN DAGEN

Jane, en av arrangörerna av BBC agerade även fotograf under dagen och har lagt upp några bilder på facebook där jag fastnade. Hon har gett medgivande till oss deltagare att få publicera bilderna.

Det är ju så roligt med bilder som minnen från den här dagen!

Spinning


Boot CampFunctional movesSamtliga foton tagna av: Jane Nilsson, felicitass.blogspot.com

Under danspasset höll jag mig rutinerat längst bak och slapp figurera på några bilder...

MED MIG HEM

Förutom två tunga väskor med kläder, svettiga och tunga träningskläder, handduk, massa skor och en hyfsad välfylld handväska så fick jag släpa på den här goodie-bagen hem också.Tjejerna som fixat med BBC måste ha lagt ner ett digert jobb på att fixa sponsorer och det var jättekul att få med sig hem så mycket spännande produkter. Ännu har enbart tandborsten prövats men jag får återkomma med utförligare beskrivningar av de andra produkterna längre fram.

LÖRDAG KVÄLL

Vi var en liten skara som trippade ner i källaren och testade bubbelpoolen innan stängning.


Elin och Anna


Jag och Malin.


Vi varvade ner med 1000 m i den här bassängen - nejdå skoja

Precis innan dörrarna stängdes till planet Fitness hittade jag och Elin en deltagare att käka middag med. Söta Erika från Göteborg. Hon skulle vidare till Anglais men behövde slå ihjäl lite tid. Jag och Elin skulle vidare åt varsitt håll.

Det var några p.l.å.g.s.a.m.m.a. hundratals meter släpandes på all packning innan vi slog oss ner på Vasastans kvarterskrog Asteria.
Erika och Elin med efterlängtad mat

Oxfilé med våren primörer och bearnaisesås! Mums!


Det var länge sedan det smakade så bra med en köttbit! Härligt att sitta i solen och slappna av.

Hejdå Stockholm! Hej Uppsala.Installerade mig hos brorsan och efter lite kvällsfika däckade jag i princip direkt. Genommör.

LÖRDAGENS PASS 4

15:00-16:00 Dans och 17 minuter styrketräning

Jag hade medvetet valt att önska danspasset sist på dagen. Det skulle inte spela någon roll hur trött eller pigg jag var för det är så sjukt svårt att dansa.

För några år sedan körde jag streetdance på ett gym i Sundsvall och genom att nöta stegen vecka ut och vecka in började stegen och takten och beatet att sätta sig. För det är ju det som är det svåra. Att bara göra stegen, gå från höger till vänster, räkna 1,2,3,4 och böja sig fram, böja sig hit och dit är nog så kämpigt. Jag har så dålig koordination. Men att få till känslan av faktiskt dansa därtill, är långt bortom dessa knappa 45 minuter.

Jag tycker att instruktören Caroline Nilsson gjorde sitt bästa för att få oss att slappna av och det var grym musik som gjorde att man åtminstone ville dansa. Däremot så var hon äckligt duktig och ännu mer äckligt fräch jämfört med oss(mig iaf) när vi kom instövlade efter tre hårda pass, trötta och svettiga så man ville knappt se sig själv i spegeln alls. Men det var roligt! Och vi blev duktigare och duktigare allihopa!Sen skulle vi även klämma in 17 minuters styrketräning enligt Gymglams egen träningsdvd, och hurra(!?) ännu mer utfall. Jag tror iaf att de flesta lyckades suga ur den sista musten ur oss innan dagens träning var till ända.

LÖRDAGENS PASS 3

13:45-14:45 Functional moves

This I like! Jätteroligt pass och instruktören Cizzi var jätteduktig och trevlig. Hon lyckades hålla modet uppe trots en trilskandes stereo.

Vet inte varifrån jag lyckades mobilisera krafterna ifrån men jag körde så svetten sprutade igen. En otroligt rolig och bra övning var när vi balanserade på ett ben med en femkilosvikt i händerna under oss och ena benet rakt ut bakom oss. Det stödjande benet bokstavligen skakade ändå från tårna längst ut på foten till höftböjaren. Därifrån lyfte vi vikten som i rodd och därefter reste oss upp, fortfarande på ett ben och lyfte vikten rakt upp ovanför oss och pendlade fram med benet i 90 grader framför oss istället. Riktigt jobbigt!

Ännu mer utfall och magövningar. Dips mot lådan där händerna, slitna från förmiddagspasset, ömmade. Lägg till lyft av en hand och lyft av ett ben. Balans och styrka. Jättekul!

LÖRDAGENS PASS 2

10:45-11:45 Boot Camp

Det var dags för passet som symboliserade hela dagen. Vi fick instruktion om att inte ta med vattenflaska till passet eftersom vi skulle förflytta oss. Eftersom solen gassade och vi slet som djur var jag extremt törstig - men överlevde ändå.

Härlig miljö i Hagaparken och respektingivande instruktör från norska militären.

Om jag kommer ihåg någotsånär så var passets upplägg ungefär:
-Jogg till parken
-Styrkeövningar i par: håll i hand och dra/tryck. Kull på alla fyra. Kull på två ben.
-Stå i fyra led och förflytta hela ledet i planka med överhopp
-Situps med klappmot kompis
-Bära en kompis på ryggen, byte, bära kompis - uppför
-Dips mot kompis knän
-Förflyttning framåt på alla fyra med kompis hängandes under runt ryggen
-Bröstlyft mot stående kompis (fick köra med instruktören)
-Hoppa upp på kompis rygg, klättra runt ett helt varv
-Armhävningar (på befallning upp, ner)
-Klättrande planka (på befallning upp, ner)
-Jogg tillbaka
-Benböj med kompis på rygg
-Ring med upprepande benböj och jämfotahopp i takt

Jättenöjd att jag hann få på mig pulsklockan. Kolla in min pulskurva.
Maxpuls noterad under passet: 190 (Det innebär den högsta registrerade pulsen på min klocka, tror min maxpuls är 193)Grymt kul med enkla medel. Häftigt att se att det var så jobbigt även pulsmässigt men bra med små återhämtningar när man turas om.

Kan dock ej säga exakt under vilken övning maxpulsen kom, antingen när jag bar min kompis uppför backen för då skrek rumpa, lår och vader eller när vi förflyttades oss i led och låg i planka och sedan gjorde en liten rush med hopp över kompisarna?

LÖRDAGENS PASS

09:30-10:30 Spinning

Några minuter försenad (Pga att stackars Elin traglades med Stockholms gator, vägmärken och trafikljus samt eniros icke-fungerande vägbeskrivning och kånkandes på sin egen packning plus min väska i stress anlände c:a 09:30) körde jag direkt igång på Tessans spinning. (Dock utan pulsklocka som inte hanns med)

Iklädd den nya funktionströjan med BBC-logga på ryggen trampade vi igenom 60 minuter som om de bara vore hälften så långa. Passet gick otroligt fort och det går inte bara att förklara med att jag missade några inledande utan att det var så roligt.

Många har lovordat Tessan som instruktör och därmed var förväntningarna höga. Jag har inget annat att säga men jag inser att jag även är bortskämd med duktiga instruktörer på gymmet här hemma också. Spinning ÄR roligt och detta var lyckat med bra musik vilket är a och o för mig för att få till det lilla extra.

Kände dock av mina knän under dagen och när jag nyss läste ett inlägg på Andreas blogg Löpning och livet så kanske det finns en förklaring där.

LÖRDAG MORGON

Ett litet äventyr i lagom skala att åka pendeltåg, lösa kuponger, väcka sovandes spärrkontrollanter, springa för att hinna in mellan tågets dörrar, hitta rätt buss, plinga på rätt hållplats.

Slutligen 08:55 klev jag av bussen precis framför entren till Planet Fitness som stod för husrum åt det glada gänget som deltog i Blogger Boot Camp.


08:20 Turist i Stockholm, här Solna station

08:30 Väntade på bussen i morgonsolen. Började känna en första nervositet och laddade med en halv banan.

FREDAGEN

Börjar med en tillbakablick i kalendern till fredagen.

Dagen präglades tyvärr av huvudvärk och illamående och mina vanliga mediciner ville inte bita. En trött och inte så taggad Annika åkte till Stockholm för en långhelg med fredagens kompisträff, middag och musikal. Lördagen som hel träningsdag med c:a 50 nya tjejer att mingla och knyta bekantskap med samt förflyttning till Uppsala och broder. Söndagen med flyttaktiviteter samt umgås med familjen som var på plats för en flytt till nytt boende för bror. Jag skulle således behöva en hel del krafter för att orka med en sådan helg.

Söta Linn blev mest lidande av att jag kände mig nedsatt men eftersom hon själv, tur i oturen, inte var så mycket mer laddad än mig så blev det en lugn och dämpad kväll, lagom för oss båda.


Uppladdning inför lördagens träningsdag

Kolhydrater i form av pasta samt Brolles skönsång

JAG LEVER

...men det är knappt...

Fy vilken härlig dag jag har haft! Jättekul att träffa flera bloggtjejer och även några utan blogg. 

Träningsvärken börjar redan blanda sig med den enorma tröttheten som ljuder genom varenda liten muskel i min kropp. Jag fasar för morgondagen och dagen efter den också.

En mer utförlig rapport kommer såsmåningom. Lite mobilbilder har jag fått till men annars ser jag fram att se några bilder som arrangörerna tagit under dagen. De var på plats och dokumenterade varenda svettdroppe. 

Just nu befinner jag mig i Uppsala och förväntas(?) hjälpa brorsan att flytta. Vet inte om bära tunga lådor, springa i trappor är någon sysselsättning jag ser fram emot imorrn. 

PACKAT OCH KLART

På lördag ska jag alltså ägna hela dagen (mer eller mindre) åt träning. Jag har packat ner träningskläder, skor och lite tillbehör.

Väskan har nu hämtats av Elin och ska få åka med henne upp till Stockholm på lördag. Själv drar jag upp redan imorgon efter jobbet för lite andra festligheter.
Hejdå väskan

USCH

Känner mig sedan ett par dagar plufsig, otränad och med en grymt dålig karaktär så äter jag ännu mer för att jag trösta mig. OK, kanske ännu inte så allvarligt men trist att känna så.

Efter tjejvasan har det gått utför och jag känner mig inte lika taggad. Men det är dags att lägga i en extra växel och börja ladda på allvar inför tjejvättern.

Det har inte alls fungerat att skära mer på sötsaker så som jag hoppades här. Jag vill, jag ska, jag kan sköta mig fram till sommaren. Helst hitta en stil som fungerar ännu mer långsiktigt.

Varför är det så svårt att sluta med det här...DAGENS TRÄNING

Body Combat, 60 min

SIsta passet innan Blogger Boot Camp på lördag. Trött i huvudet, början till migrän och tog en tablett precis innan jag sprang till gymmet. Smart eller inte...?

Kände mig orkeslös och undrar hur det ska gå med en heldags träning på lördag?!

Det kändes som att det var ett tag sedan och var därför ändå roligt. 

ONSDAGENS TRÄNING

Spinning, 60 min.

Onsdagens pass är alltid lite tyngre och det känns i benen idag. I övrigt var det roligt och jag försökte motivera mig till att tänka "vättern" när jag trampade och det brände i lår och rumpa.  

DAGENS TRÄNING

Promenad, 90 min

Promenad med Annelie plus t.o.r. till badhuset. Skönt!

Simning, 60 min

Dags för ännu en simlektion och idag var det totalfokus på crawl. Kanske blev jag lite bättre idag. Jag hoppas det.

Vi övade på andningen och tränade lungorna med både få och många andningar. Armrörelserna slipades på med skopa, vridning, tumme i armhåla, paddlar och glidcrawl. Ofattbart många små kallsupar idag.

FOTBOLL

En underbar sport att spela och en stor del av min fritid under min uppväxt. Men även väldigt rolig underhållning att titta på. Nu när säsongen är inledd och årskortet införskaffat så blir det till att pussla lite extra inför och under matchdagarna för att hitta tid för träning...


Gårdagens resultat blev 2-2 mellan IFK och GIF (laget som har en andra plats i mitt hjärta)

TILLBAKABLICK

Ett litet utdrag från nio dagar i Sundsvall...


Nyttig och jättegod lunch med mamma på Body In Motion


Sport att titta på, giffarnas premiär - vinst!


Två ägg till mig!


Mitt favoritgodis!

Goda vänner, nya vänner, vin och vilda gester.


Långa promenader i solen


Stillasittande njutning i solen


Mysigt sällskap i stugan där sista snön töar bort.

UPPDATERING

Lördagens träning.

Spinning, 60 min.

Fortfarande i Sundsvall. Morgonpass med bra musik och härlig start på dagen.

Styrketräning, 15 min.


Situps i lutande stol, 3x30 st.
Belly backs, 18,16,10 st.
Armhävningar, 3x10 st.

TRÄNING

Torsdag:

Simning, 60 min.

Fick med mig mamma på sporthallen på morgonen och vi simmade 1000 meter båda två. Jag simmade lite mer men tappade räkningen. Helt omöjligt att koncentrera sig på det också! när man försöker med hela crawl-sammansättningen. Men inte kommer jag någonsin simma 1000 m på 25 eller 30 min som så många verkar kunna göra. Tror det tog runt 45 minuter, ärligt!

Fredag:

(Morgonpromenad, 5 km i sol men blåsigt)

Roddmaskin, 4:15 min

Uppvärmning, 1000 m.

Löpband, 43 min.

6,5 km. Hade inte ork eller huvud att springa så jag varvade gång med jogg. Ledordet var "bättre än inget"...

JUST NU

Jag är kvar uppe i Norrland och njuter av lugnet och det finns alldeles för mycket annat att göra än att hänga framför datorn. Idag har jag klivit upp lite tidigare(?) och läst ikapp på några bloggfavoriter.

Långa promenader har jag faktiskt fått till varje dag och igår även träning plus att det löste sig jättebra på gymmet så att jag ska få träna gratis hela veckan. Det är riktigt schysst när jag tänker på hur andra gym (bla mitt i Norrköping) hanterar nya eventuella kunder, att man oftast får betala runt 100 kr för att provträna en gång.

Bra reklam HELEX!

Har som målsättning att försöka komma loss till badhuset och köra lite egen crawl-träning eftersom jag haft uppehåll nu i två veckor. Vi får se hur det går...

FINALLY

Ett träningspass blev det av igår... trots att jag är kvar i Sundsvall.

Body Pump, 60 min

Välbehövliga styrketräning även om det kändes ovant och jag inte riktigt hann med eller kunde pressa mig alltför mycket. Men det var jobbigt och roligt. Precis samma program som på mitt gym och det kändes tryggt.

Crosstrainer, 25 min.

Level 12. Nytt gym och helt nya referenser. Hemma i Norrköping är level 10 max. Här gick skalan från 0 till 20.

GLAD PÅSK!

Nu drar jag norröver och kollar om det finns någon snö kvar...

SNABBMAT x 2

Lunchen intogs i sol, på en bänk på torget i Linköping. En gammal favorit, Italian BMT från Subway.

Med mörkt bröd och utan ost tillsammans med ett glas vatten blev det en ok snabblunch.Middagen hämtades på supertrevliga sushi-restaurangen Kimono. Den här sushin är oslagbar. Lax, jätteräkor och avokado. Tänk att man kan beställa bara det man tycker är absolut godast. Fantastiskt!Intogs gjorde även denna måltid på en trappa i solen som värme Norrköping ikväll. Mmm, njutning på hög nivå!

DAGENS PANIKTRÄNING

...eller vad man ska kalla den. Stressig och utan både inspiration och egentlig lust.

Roddmaskin, 15 min


3,225 km. Det här känns iaf som en riktigt bra träningsform. Ska försöka hålla i rodden och komma ihåg den bland alla andra roliga pass.

Löpband, 27 min.


4,8 km. Jag ville springa fort men var trött och oinspirerad. Varvade olika hastigheter mellan 11 och 12 km/h och gick lite däremellan.

Styrketräning, 15 min.

Sista minutrarna innan stängning.

Armhävningar, 3 x 15
Situps, 3 x 30
Tricepsarmhävningar, testade teknik och räknade inte
Plankan, 2 "långa", ingen klocka,

Summa summarum, bättre än inget. Nu har jag lite energi till att packa och fixa hemma.

HOJ HOJ

Igår gjorde jag mitt andra besök på Haga cykel. Jag har ju, som jag nämnt tidigare, svårt att fatta snabba beslut men försöker tro att mina besök i affären faktiskt för mig närmare ett beslut, även om jag inte känner mig särskilt mycket visare. Det är en djungel av olika märken, växlar, styren, ramar, vikter och så klart prisklasser. Det är nog så att prislappen styr rätt hårt vilken cykel det blir.

Igår provcyklade jag en racer, för första gången. Det var verkligen ovant och det kändes som om man låg ner över styret och knäade sig själv i magen. Svårt att nå bromsarna och konstig känsla att växla på samma spakar. Det var nästan lite otäckt och jag kände en obehaglig känsla, en odefinierbar rädsla... kanske för att ramla, göra mig illa... Jag tror säkert att den går att övervinna. Jag är ofta löjligt nervös när jag ska göra saker som jag aldrig gjort förrut.

Men just nu... känns det avlägset trots att tjejvättern går av stapeln om 58 dagar, f.e.m.t.i.o.å.t.t.a., det är ju ingenting! Jag ska(måste!) fokusera på det lilla stinget av längtan/förväntan/stolthet/nöje som faktiskt också infann sig under min lilla provtur.

Nu tar jag semester och åker norröver i en si så där tio dagar, mmm...

Men när jag kommer tillbaka är det cykling som gäller.

PÅSKÄGG


GLAD PÅSK från chefen.

En brödmix till två fullkornslimpor, himlans bra present.

DAGENS TRÄNING

Promenad, 50 min.

Hade mig iväg till cykelaffären idag. Efter mycket velande om hur kvällen skulle se ut, möten hit och dit och avbokningar till höger och vänster så blev det en lucka. Det regnade ute och keps, regnjacka och stövlar fick följa med mig ut. Det är så skönt att trotsa det dåliga vädret och andas frisk luft.

Det tog längre tid än väntat så det blidde bara en promenad idag och inget mer.

DAGENS TRÄNING

Cross-trainer, 10 min.

Uppvärmning, level 5.

Styrketräning, 60 min

Body Pump. Det var mycket folk och ont om viktplattor. Gjorde därför en mer eller mindre frivillig ökning men det var riktigt riktigt roligt och kändes bra!

Uppvärmning: Stång 9 kg (+1,5 kg)
Ben: Stång 10 kg (+2,5 kg)
Bröst: 10 kg (+3 kg)
Triceps: Stång 4,5 kg
Biceps: Stång 10 kg(+3 kg)
Rygg: Stång 12 kg
Axlar: 5 kg (- 2 kg - saknade plattor), hantlar 2 kg. Vikt 4 kg.
Mage: 5 kg (+2,5 kg)

Cross-trainer, 20 min


Level 6. Poppade till Melodifestivalen och körde ur det sista.

ENERGI

Den här bilden från i lördags tror jag kan ge mig energi många fler gånger. Det var underbart!

Jag var visserligen tvungen att prioritera bort ett besök på cykelaffären men det var det värt. Ibland måste man bara vårda själen...


DAGENS TRÄNING

Spinning, 75 min.

Lite tufft att komma iväg eftersom jag haft migrän men försökt att jobba ändå. Men det brukar vara skönt att komma iväg och träna så jag ville verkligen göra ett försök. Tungt att trampa i de första uppvärmningslåtarna men snart kändes det riktigt bra och som vanligt! Härligt!

SÖNDAGEN

Söndagen i bilder:


Riktig svullardag.

SÖNDAGENS AKTIVITET

Promenad, 40 min.

4,5 km. Efter en stillsam dag kom jag till sist ut på en lite power-walk. Det var välbehövligt och skönt med frisk luft.

ENERGI

Det finns inget bättre sätt att ladda batterierna på!


IM OFF

Lätt packning idag. Nästan som inför en stranddag fast med jeans och skinnjacka.


Kameraväska, ipod, solbrillor, tidning...

MORGONAKTIVITET

Power-walk, 73 min

9,2 km med Eglina. Härlig, härlig morgonpromenad i strålande sol. Det kändes härligt att känna hur värmen steg från klockan halv nio till framåt tio och i samma takt så ökande aktiviteten på vägarna och i stan.

Godmorgon lördag!

DAGENS TRÄNING

Spinning, 60 min.

Skönt att avsluta arbetsveckan med ett tungt spinningpass. Hade trötta ben till en början och orkade knappt ha något motstånd alls innan det började svida i låren. Halvvägs in i passet kändes det bättre och det blev en riktigt rolig och bra träning.

DAGENS TRÄNING

Body Pump, 60 min.

Vågade öka lite från i lördags och körde nu på följande vikter. Det låter inte tungt men med så många repetitioner så blir det hur jobbigt som helst.
Uppvärmning: Stång 7,5 kg.
Ben: Stång 7,5 kg.
Bröst: Stång 7 kg.
Triceps: Stång 4,5 kg.
Biceps: Stång 7 kg.
Rygg: Stång 12 kg.
Axlar: 7 kg. Hantlar 2 kg. Vikt 4 kg.
Mage: 2,5 kg.

Body Combat, 60 min.

Fick ett infall och stannade kvar i lokalen för att köra nästa pass också. Riktigt roligt igen!

ETT ÅR GAMMAL SKÅPMAT

Rensade frysen i jakt på mat och hittade samtidigt semmel-bullar som jag bakade till förra året. Minns att de var väldigt goda då. Jag blev ju bara tvungen att tina dem och se om de fortfarande var dugliga.

Det kan låta som ett aprilskämt men icke, den blev så god så!


Home-made

DAGENS TRÄNING

Power-walk, 90 min

10,1 km. UNDERBARA solen och vårvädret ute lockade mig att ta en promenad istället för att gå in på gymmet som så ofta annars. Det är så härligt och det ger så mycket energi att vara ute i friska luften och solen gör mig på strålande humör och får mig att tänka positiva tankar!


Underbara sol!


Tussilago


Så här vacker var Norra Promenaden i kvällssolen!

GÅRDAGENS TRÄNING

Simning, 60 min

Crawlkursen fortsätter och just som jag börjar se fram emot att gå dit dessa sena tisdagskvällar så meddelas att det är påsklov nästa vecka och veckan efter det har jag semester. Men gårdagen bjöd på livräddning och olika styrkeövningar med att trampa vatten och att paddla sittandes på en flytdyna. Lite crawl och under vissa övningar känns det som att jag nästan får till andningen men det kan vara önsketänkande också. 0 st kallsupar.

Promenad, 35 min

Tur och retur till badhuset.

RSS 2.0