CIRKELPASSI torsdags tränade jag tillsammans med mina kollegor på Helex och vi körde ett crossfit-inspirerat cirkelpass. Jag var både förväntansfull och lite nervös eftersom jag inte kört särskilt högintensivt de sista månaderna. Det gick jättebra, var roligt och jobbigt.

Tyvärr tror jag att jag fick sån träningsvärk i nacken av svingar att jag legat med huvudvärk och nackvärk hela helgen. Alla roliga planer och utflykter fick ställas in och siktet är bara inställt på att kureras. Jag som just började känna att mina huvidvärksbekymmer kommit till rätta. Men jag försöker ändå tänka positivt och inse att något steg bakåt ändå är naturligt i en process framåt.

Kommentarer
Postat av: Carl-Magnus

Kul att du kr crossfit, jag har inte kommit dit än :)

2012-02-26 @ 18:28:37
URL: http://www.järnpöjkarna.se
Postat av: Linda

Nämen se där, mina kollegor :) Jättetrist att jag inte kunde vara med. Men jag har tagit igen träningsbiten med råge den här helgen. Men det hade varit trevligt att umgås utanför kontoret. Men det blir fler tillfällen. Hoppas du är piggare nu och att vi ses imorgon. Kram!!!

2012-02-26 @ 19:04:44
URL: http://litenlia.blogg.se/
Postat av: Mari

Grymt av er =).. Gjorde ni ett eget pass, eller var det en instruktör?Synd på huvudvärken bara :(

2012-02-26 @ 19:27:54
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: JoHo

Din matta där till vänster i bild? ;) du körde lite hårdare än dina kollegor hihi!Hoppas att huvudvärken gett med sig och att det var sista återfallet!!

2012-02-26 @ 21:31:00
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Anki

Usch vad tråkigt med huvudvärk i det härliga vårvädret. Hoppas det ger med sig snabbt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback