LÖPTUR

Igår när vi lyfte från Stockholm och solen strålade så fick jag sådan springlust och tänkte att jag nog skulle hinna med en tur när vi kommit hem till norr. Dock har jag en tendens att vara som mest sugen att springa när det inte går och sen när det väl är dags så är inte känslan densamma. Jag vet inte riktigt om det hänger ihop eller om jag bara har dålig timing.

När vi sedan landade i Luleå och regnet piskade och termometern i bilen visade 8 grader på vägen hem från flygplatsen så kändes den tänkta löpturen självklart mindre lockade. Jag hade inte förutsett det här vädret. Men tack vare pepp så lyckades jag ställa om och hålla i tanken hela vägen hem, snabbt ombyte till bra kläder, på med en keps på huvudet (som fick min sambo att dra på smilbanden) och vantar på händerna. 5 kilometer innan mästarnas mästare var tanken och det blev en riktigt skön tur. Första gången på länge som jag orkade springa utan att stanna (jag har verkligen fått börja om efter löpvila och förkylning) och med bra tryck i benen ökade jag sista 1,5 km.

Det är skönt att vara hemma med bra rutiner, träning och riktig mat. Det har blivit en och annan godis, efterrätt och seven-eleven-muffins denna helg. Det var det värt men nu är det nya tag igen. Älskade vardag - om än bara i tre dagar denna vecka.


Bjuder på en bild på den roande kepsen. Svettig och regnig tjej.

Kommentarer
Postat av: lina

Snygging!! :)



Härligt att du kom iväg på en löptur! Starkt då vädret inte var det roligaste!



Kanske niporna i veckan då, eller slalombacken på ormberget? :)

2011-05-30 @ 08:06:42
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Jonna

Starkt att ta sig ut efter flygtur och lång dag, i regn och rusk! Det är karaktär det. Men så härligt det sen är att komma hem då... du ser jättehärlig ut på bilden!

2011-05-30 @ 09:04:22
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: annastei

Äsch, keps är bra, även om det inte alltid känns som det mest smickrande plagget. Jag har just upptäckt löparkepsen själv faktiskt, och köpte min andra i helgen :)

2011-05-30 @ 09:36:10
URL: http://egensvettluktarbast.wordpress.com
Postat av: Emelie

Det där är ju precis rätt inställning till vardagen. Jag försökte tänka så jag med imorse när jag cyklade till jobbet. Det är så viktigt att vardagen får ta plats och vara bra. Den är ju en ganska stor del av vårt liv. Kram

2011-05-30 @ 11:24:11
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Anonym

Härligt med en löptur..:) Bara Vätternrundan har varit skall jag försöka ta mig ut och springa lite mer också..:)



Är du sugen på att åka när det närmar sig mars tror jag garanterat att det går att få tag i biljetter då med! Så vem vet, kanske ses vi där i spåren i mars..:)

2011-05-30 @ 22:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback