LÄGET

Träningen rullar på. Det går så bra att jag liksom inte hinner skriva om alla pass. Jag springer varannan dag i stort sett och lägger in styrketräning däremellan. Tillsammans med cykling, simning, promenader, yoga och annan alternativ träning så blir det ett bra flyt, det är alltid roligt och jag känner mig välmående och pigg.

Jag hade inte ens längtat efter sommaren. Jag hade några förutfattade meningar om att det är upplagt för besvikelse när det är så mycket som "ska" göras, hinnas med, upplevas och njutas... Men nu när sommaren är här så njuter jag. Solen är min energikälla och jag suger åt mig och laddar batterierna så mycket jag kan.

En lunch utomhus, kvällsbad (simträning kan man också kalla det), promenader i skor som ger skavsår, lätta middagar och söta frukter. Det är svårt att inte uppskatta den här tiden. Jag är tacksam över att jag är omgiven av så mycket ljus trots att det känns mörkt ibland.

Träning är verkligen medicin mot allt ont. Igår medicinerade jag med styrketräning. Tack och lov är det hyfsat svalt inne på gymmet, jag dryper av svett i alla fall. Dips, brutalbänk, stående rodd var några av alla roliga övningar. Det är så himla kul med styrketräning just nu. Toppade kvällen med simning ute igen och fick se Linas nya snygga våtdräkt. Jag tycker att det syns på henne redan nu att hon är(kommer bli) en Järnkvinna. 

 
(Bild från Linas blogg)

Kommentarer
Postat av: Annoula

Åhhh! Vattenmelon! Så galet gott!

2011-06-30 @ 15:17:30
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Ulrika

Du verkar verkligen vara inne i ett träningsflow! Skoj! Och kan inte annat än hålla med om att styrketräningen är grymt kul just nu. Är förresten tillbaka i bloggvärlden nu. ;-)

2011-06-30 @ 15:43:23
URL: http://traningseffekt.blogspot.com
Postat av: sarah

mumsigt med vattenmelon :)!

2011-06-30 @ 15:58:40
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: SANDRA-EN JÄVLIGT GRYM BLOGG!

gott med vattenmelon :D

2011-06-30 @ 16:25:07
URL: http://sandrasofiaa.blogg.se/
Postat av: lina

ÅH vattenmelon, vill också ha! :)Härligt med träningsflow, det gillar vi! :)

Så fint du skriver, gullig du är! förhoppningsvis kommer jag över mållinjen! :)2011-06-30 @ 17:12:42
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Jonna

Vilket grymt flow! Jag älskar de perioderna när allt bara flyter och ALL träning är kul! Det är du värd! Kram!

2011-07-01 @ 11:42:23
URL: http://fartfylld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback