KVÄLLSPASSET

Det blev en sen sejour på gymmet idag men alla pass räknas.

Jag testade löpbandet igen och försökte påminna mig om att marathon närmar sig och att det finns ett program att följa. Just nu är jag i en fas där jag bara är glad så länge benhinnorna inte värker eller protesterar nämnvärt. Jag har räknat ut att de inte gillar någon lutning alls på löpbandet åtminstone. Det är bra, för det är lätt att undvika.

Det blev ett varierat pass där jag både pressade mig själv i lite högre fart och även fick något inslag av gång och tre fartökningar för att känna på hastigheter upp mot 15 km/h, dock bara i några korta sekunder men ändå... det är kul att springa fort!

Fortfarande dock helt helt helt overkligt att jag ska belasta kroppen med löpning i upp mot 5-6 timmar. Det känns totalt omöjligt.


Kommentarer
Postat av: Anki

Kommer garanterat gå galant..:)

Postat av: Anonym

Jag tror det kommer gå finnemang för dig, du har en grym vilja och ett starkt pannben! :) Jag ska nog iväg och träffa löpbandet idag.

2011-01-18 @ 10:28:29
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Katten

Hear, hear! Jag körde 6,6 isiga km idag och undrade i mitt stilla sinne hur jag skulle kunna pressa mig ytterligare 35,6...det är så gaaalet långt! Men fatta känslan på mållinjen. För runt ska vi - även om vi kryper in på stadion :)

2011-01-18 @ 14:56:09
URL: http://piggochduktig.wordpress.com/
Postat av: Marieh

Är det Stockholm Marathon du ska springa?

2011-01-18 @ 17:43:29
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: Jonna

Det blev löpband för mig med, så himla hårt och isigt ute nu ;(Och du, jag är helt säker på att du fixar marathon! Du verkar väldigt målinriktad och ambitiös med din träning så det blir inga problem, och säkerligen betydligt snabbare än 6 h. Även om det är en prestation bara att ta sig från start till mål såklart!

2011-01-18 @ 20:07:50
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Ja visst är det kul att springa fort! Synd bara att man inte orkar göra det särskillt länge ;PKollade på Loosing it när det sändes i höstas och det är ju alltid kul att se Jillian jobba. Just nu är det en säsong B.L från Australien som de visar på femman, helt ok och fortfarande Bob Och Jillian som tränare.

2011-01-19 @ 17:59:52
URL: http://ullisanteckningar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback