VÄDRET


"Bara" 26,4 då jag skulle fota...

Just nu är vädret ett stort samtalsämne - ännu större än vanligt. Det är "kallt", "köldrekord", "bitande kyla", "kallaste månaden på länge" osv.

Jag tycker faktiskt inte att jag känner någon skillnad på -19 eller -25. Det är härligt att bo i norrland på vintern för här pulsar alla runt i täckbyxor, mössa och termoskor, ja hela konkarrongen. Inte några stilettklackar så långt ögat kan nå och riktigt bra skoutbud i affärerna. Folk i allmänhet verkar tänka praktiskt, varmt och förutseende utifall man skulle fastna och bli ståendes någonstans. Det känns moget och bra.

Det är bara så trist att det är för kallt för skidåkning... Imorse gjorde vår termometer bottennoteringen -28 grader och inte verkar det bli varmare de närmaste dagarna.


Vackert är det i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja helt annan klädstil i norr än söder. Som du säger: här har alla på sig "praktiska" kläder, varma kläder, lager på lager. Nere i Göteborg var det ändå rätt kallt ett par dagar under tiden jag var där (-15 vilket blir riktigt kyligt med den råa havsvinden) men fortfarande tassade folk runt i ballerinas, klickande klackar, kjolar, genomskinliga strumpbyxor, skinnjacka osv... Inte jag dock, nej jag fortsatte på min norrlandsoutfit och körde varmt och funktionellt!

2011-02-17 @ 13:54:18
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se
Postat av: JoHo

Gah... jag som tyckte det var skitkallt här idag, -12 :p

2011-02-17 @ 22:21:53
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback