VAR ÄR ANNIKA?

Oj, vad tiden rinner ifrån mig. Var tog alla de här dagarna vägen egentligen? Det har hunnit bli måndag två varv till och nu så är det till och med torsdag.

Jag har ingen riktigt bra förklaring. Som vanligt så har jag ätit gott och tränat en del. Dessutom så har jag närvarat på Luleåkalaset, dansat och varit vaken alldeles för länge i alldeles för många dagar. Vardagen blev fortsatt semester med Frida på besök. Livet har i allmänt varit väldigt fulltecknat. En förkylning, en flytt och väldigt mycket tankar på annat än blogg och träning i mitt huvud.

Gårdagens millopp blev det inget med alls. Nu vill jag sluta hosta, börja träna på allvar och sikta mot nya utmaningar. Jag hoppas få återkomma å det snaraste med ett piggare och roligare inlägg.



Jag har inte lagt handskarna på hyllan än. Däremot blivit sugen på mer fight.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Du är saknad här men förstår att huvudet är fullt av annat! Lägg allt fokus på att bli frisk och komma "ifas" nu! Och ja, det är skoj att boxas, provade på i veckan!

2011-08-18 @ 22:31:58
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Emelie

Ibland tar livet över lite och den svårkontrollerbara tiden flyger mer än vanligt. Skönt att höra att du mår bra och härligt med lite uppdatering i alla fall! Tack också för peppkommentar hos mig! Kram

2011-08-19 @ 07:47:19
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Malin

Ibland är livet så. Bloggen är ju inte livet :) Förstår att du haft fullt upp med annat. Hoppas din sommar varit jättebra, vilken det ser ut som på dina foton. Flyttat oxå, skönt att ha den biten klart. Alltid så mkt lättare.

Kram på dig!

2011-08-19 @ 10:09:56
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Katten

Gött, your back! Och skönt att jag inte är ensam om att inte uppdatera 5 gånger om dagen. Eller i månaden ibland :P Bloggen speglar ju livet och ibland är det sådär - det tar över. Och det är ju bara bra, tycker jag.

2011-08-19 @ 21:25:12
URL: http://piggochduktig.wordpress.com
Postat av: Ola

Åh vad rolig läsnin de blev när ja läste fel o såg texten " ja har dansat och varit naken så länge..."

ja tänkte... Oj då! :-)

2011-08-20 @ 06:52:07
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Helena

Promenad på IKEA funkar ju också... :)

2011-08-21 @ 21:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback