IGÅNG

Igår kväll var gymmet totalt invaderat av svettiga, glada och brunbrända människor. Höstschemat har, som sagt, rullat igång och det märktes överallt. Jag insåg att jag har varit bortskämd i sommar med ett i princip tomt, luftigt och eget gym. Det finns för- och nackdelar med allt. Jag trivs nog lite bättre när det är lugnt och stilla. Att jag kan träna precis det jag vill eftersom nästan alla maskiner och vikter är lediga. Men samtidigt är det roligt, i ett folkligt perspektiv, att så många tar hand om sig själva. Alla åldrar och alla former som är där att träna för sin egen skull.  

Jag körde mitt favorit-pass cirkelträning med mycket mage, kondition, knäböj och utfall, axlar, triceps och ja, hela kroppen avverkades. Passet avslutades med tabata-burpies. I varje vila låg eller halvlåg jag på golvet flåsandes och fnittrandes för det var så otroligt jobbigt och roligt.


Nu känns det som sommar fortfarande. 23 grader och blå himmel.

Kvällen avslutades med att titta på fotboll i kvällssolen och det röck lite i benen och fötterna. Det skulle vara kul att få sparka lite boll igen. Men jag inser att det säkerligen skulle vara mer frustrerande att inte orka eller kunna lika bra som jag tror jag kan när jag står på sidan.


Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag känner mig också kluven, det är kul med folk men samtidigt så skönt när man har i princip hela gymmet för sig själv...



Ni verkar pricka finvädret i Luleå än en gång :)

Har du din startplats till Vasaloppet ordnad redan?

2011-08-30 @ 15:03:07
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Katten

Banne mig - det är i norr man ska bo för att få bästa sommarn..Who would have thought? :) cirkelpass ska jag testa så fort folk slutar boka upp alla platser i förväg...på tal om fulla gym!

2011-08-30 @ 22:21:53
URL: http://Piggochduktig.wordpress.com
Postat av: Petra

Tack fina du! :) Det var roligt att få en ny design på bloggen!



Märks verkligen att det är höst på gymmen igen. Det roliga är att det är mer deltagare på passen när man instruerar :) Men jag är som du gillar tomma gym. Mycket plats, ingen kö och man kan sjunga och dansa mellan övningarna om man vill :) hihi

2011-08-31 @ 00:16:11
URL: http://frokenpe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback