TORSDAGEN

Torsdagen var resdag och ända från Luleå hade vi sol och blå himmel. Det var också den dagen som enligt helgens väderprognos skulle bjuda på det finaste vädret. Det ville vi gärna ta till vara på och åkte rätt så tidigt hemifrån och var på plats i fjällen redan före klockan 12.

Lunchladdning med viltskav innan vi bytte om till skidkläder och gav oss upp med Centrumliften uppför backen.

Det var en häftig syn att åka upp med liften eftersom bakom det som första anblicken av vad som var fjällen med ett antal nedfarter så dolde det sig ovanför och bakom detta ett myller av ytterligare toppar, liftar och en fantastisk utsikt med snöklädda fjäll och klarblå himmel.

Vi åkte Kobåsspåret uppe på fjället i en dalgång men det var inte särskilt lättåkt. Spåren var visserligen kanonfina men ganska tröga och så gick det ju bara uppför. Jag bråkade dessutom med migrän och hade lite dålig ork i början. Men det var bara att stanna, lyfta blicken och insupa hela härligheten så fick man nya krafter...

Ett fikastopp gjorde vi efter ett par timmar och sen var det bara att glida neråt igen. Eller ploga utav bara sjutton - är nog en mer korrekt beskrivning.
Sen drack vi öl/cider i bastun och solade vidare på balkongen. Åt nötter och pizza framför brasan och somnade ovaggade med massa frisk luft i lungorna.

Kommentarer
Postat av: lina

ÅH herregud så fint och bra ni har haft det!! Förstår att du inte ville åka hem igår! Det lyser om dig snygging!!Vad händer i veckan? Ses gärna någon dag, kanske ett träningspass? Sugen att hänga på något crossfit upplägg någon dag?2011-04-04 @ 11:05:45
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Jonna

Men guud så underbart. Sitter här på kontoret och väntar i en telefonkö... skulle göra vad som helst för att få befinna mig på skidorna, på ett fjäll istället!

2011-04-04 @ 15:13:54
URL: http://fartfylld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback