PLÖTSLIGT!

Plötsligt händer det. Helt oväntat men ack så uppskattat.

Inget mirakel men en otroligt annorlunda känsla, av lätthet och glädje.

Jag har ingen aning om vad det faktiskt beror på. Löparinspirationen under lördagens halvmarathon, maten som jag åt i en hast på bussen eller vila i två dagar. Eller kan det vara så att mina senaste veckors (om än lite ojämna) slit och de intervallpass jag faktiskt genomfört kan ha medverkat till detta?

Jag håller tummarna att det är en återkommande känsla och om inte annat så ska jag försöka minnas denna lättnad.



Löpning, 30 min

4,8 km. Helt utan stopp, ett jämnt flöde. Knappt jobbigt utan bekvämt. Jag var förvånad i första korsningen där jag vet att jag brukar vara trött. Men inte idag.

Min klocka larmade för låg batterispänning och la av innan 1 km hade förflutit så jag hade ingen koll på hastigheten men kände att det var lika så bra. Sprang vidare och det var fortsatt enkelt. Behövde inte ens kämpa i uppförslutet utan kroppen gick av sig själv.

I sista långa backen hem ökade jag och när jag var uppe så behövde jag inte ens vila utan joggade vidare - ända fram till dörren. Lyckorus och magisk känsla. Det är så här det ska vara.


Nya löpartights dagen till ära

Kommentarer
Postat av: Lisa

Underbart!! :)

2010-09-13 @ 13:42:36
URL: http://silverscreen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Inte många timmar kvar nu. Ska bli kul! Fast jag har rätt ont i benen, men det blir sakert bra när man väl kommer igång! :D

2010-09-13 @ 13:58:09
URL: http://silverscreen.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Härligt! Just så kände jag sista passet innan sjukan tog greppet om mig - så nu sitter jag här och längtar ihjäl mig efter att få springa igen. Bara att hoppas att all form inte gått ur mig när det är dags.

2010-09-13 @ 14:43:48
URL: http://traningseffekt.blogspot.com
Postat av: JoHo

Heja! Åh, härligt att läsa vad glad jag blir :) och PERFEKT läsning för mig som sitter på tåget hem efter jobbet... iklädd springkläder men med strilande regn utanför fönstret. Pepp!

2010-09-13 @ 17:07:47
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback