NYSTART

Nästan omedvetet har jag bara så där bortprioriterat bloggen, de andra bloggarna jag brukar läsa och även funbeat har förpassats någonstans långt bak i någon mörk bakficka.

Men jag har faktiskt gjort det första träningspasset efter Vasaloppet. Det blev cykling, 70 svettiga och härliga minuter i takt till låtarna som skulle hjälpa mig till Mora men som aldrig behövdes plockas fram.

Det känns som att jag är på väg in i en ny fas. I både litet och stort... nya träningsmål och nytt på jobbet och även privat och våren är i luften och dagarna är ljusare, luften lite varmare och människor generellt lite gladare. Själv är jag inte riktigt färdig med vintern ännu och tyckte att nattens lilla snöfall gjorde världen ännu lite vackrare idag. Och till min stora glädje så är det bestämt att skidorna ska luftas ytterligare innan det blir dags att ställa undan dem i förrådet.

Så det jag ville säga var bara att det kanske är lite tomt här men det har mest berott på en massa positiva saker med hopp, glädje och lycka runt omkring mig nu. 

När jag tjuvklickat mig runt på några favoritbloggar tycker jag mig se en liknande trend hos flera andra. Kanske är det så att vi "passar på" (som Fredrik Lindström igår förklarade i sin show 'Svenskar är också människor', bara existerar i Sverige) att utnyttja våren, de fina dagarna och annat härligt i livet just nu.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Saknar dina inlägg, men tycker att du gör helt rätt i att njuta av det som händer och sker. ;-) Du är sååå värd det! Kram

2010-03-17 @ 15:21:20
URL: http://traningseffekt.blogspot.com
Postat av: izza

Intressant reflektion!!! :D

2010-03-17 @ 21:12:16
URL: http://runrunner.wordpress.com
Postat av: frida

självklart gillar jag när du skriver men med glädje "låter" jag dig ha en bloggpaus, mycket härligare saker får gärna ta ditt fokus nu. :)!

2010-03-18 @ 07:32:37
URL: http://fridfullt.blogspot.com
Postat av: Anna

Ibland blir det bloggtorka :)! jag har inte heller reggat på funbeat. Dåligt, dåligt...

2010-03-19 @ 06:22:22
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: Anonym

Jag förstår dig helt - det gäller att "prioritera" positiva känslor, hopp, glädje och lycka! WIHO! :D

2010-03-21 @ 22:21:06
Postat av: JoHo

Sorry, glömde fylla i fälten ovan... det var jag som skrev inlägget ovanför ;)

2010-03-21 @ 22:22:01
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback