SEMESTERTRÄNING

Lite träning har jag fått till under semestern (även om jag dessvärre ätit betydligt mer än lovligt av fikabröd, godis och allt som bjudits på under tiden också).

Förutom några dagars fjällvandring så har det blivit ett par löppass och några styrkepass på gymmet, en cykeltur och så avslutades semestern på allra bästa sätt: att köra spinning för Lina!

Lördagsmorgonen startade med ett skönt pass med grym musik som fick igång kroppen direkt. Intervaller och bra pump i benen och det tog inte många låtar förrän jag åter kände den spinning-glädje som jag tappat bort någonstans  på sistone. Men vem skulle kunna förmedla den bättre än allas vår cykel-kärlek-gudinna?

Lina var (är) i min mening fantastisk som instruktör, precis så där som jag vill ha det. Bra instruktioner, tydlig och tidsangivelser på intervallerna. Härligt pepp och bra inlevelse i beskrivningarna av vår (cyklisternas) uppgift.

Det har alltid varit roligt att träna tillsammans med Lina och precis som jag trodde var det lika grymt att få träna för henne. TACK för att jag fick vara med!

Lite dåligt med bilder men jag ville inte störa instruktören under passet...






Upptäckte till min stora förtjusning av gymmet hade köpt in en SkiErg-maskin för att öva stakning och jag körde ett 10-minuters-pass med fyra intervaller och fick ett ännu större sug efter skidåkning igen.


Kommentarer
Postat av: lina

ÅH du är för SÖT, underbara du, vilka fina ord, jag blir alldeles rörd! TACK för att du var med!! Glöden i dina ögon gjorde mig ännu mera pepp där framme :-) Så roligt och se!! Bästa och finaste deltagaren!



Det var så himla skoj att få träna med dig och för dig :-) Längtar tills du är här igen och tränar med mig :-)! Då måste vi prova cirkelträningen!!



Nu ska jag iväg och köra 60 min spinn :-)



Önskar du var med!!!



massa kramar!!!!

2010-07-26 @ 16:14:50
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback