PÅ BANDET

Ibland när jag springer så känns det så tungt, motigt och tiden går långsamt och jag försöker räkna ner vartenda steg tills jag har sprungit mina planerade minuter eller kilometrar.

Att ha ett mål, som dessutom är helt overkligt stort och nästintill omöjligt, gör att jag blir motiverad att fortsätta. Inte konstigt att det känns mer eller mindre omöjligt att jag ska springa drygt 42 km om några månader när det är jobbigt redan efter 2,3 eller 5 km idag. Men å andra sidan så är det ju dessa kilometer som jag traglar och nöter just nu som gör att mina chanser förbättras längre fram.

Upptäckte av en slump att träningsprogramen på marathon.se har trappats upp rejält i årets upplaga jämfört med ifjol. Undrar varför och om det görs någon uppföljning av dem som följt programmen och hur det faktiskt går?

Igår var jag nöjd med att springa. Det känns kul att lägga pusselbitarna på plats och avverka den träningen jag planerat. 7 km - check! Löparstyrka 20 min efteråt - check!


Kommentarer
Postat av: Keron

Vad kör du för löparstyrka?

2010-12-21 @ 12:11:35
URL: http://keron.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Tror att du gör helt rätt i att ta det lite lugna med distanserna till en början. Undrar hur många som blir skadade för att de följer marathonprogrammet till punkt och pricka utan att känna efter i kroppen..

2010-12-21 @ 13:26:12
URL: http://traningseffekt.blogspot.com
Postat av: Andréa

Inget är omöjligt! Med rätt träning och rätt balans mellan träning, mat och vila så kommer det gå galant!

2010-12-21 @ 14:08:52
URL: http://lopningolivet.blogspot.com
Postat av: Sanna

Bra jobbat! :) Det ska bli så kul att läsa om din väg mot maran!

2010-12-21 @ 15:20:12
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Helena

Härligt...längtar tills jag kan göra samma sak... Hur som helst så håller jag tummarna för att vi båda korsar mållinjen i vår... :)

2010-12-21 @ 19:08:07
URL: http://h-examino.blogspot.com
Postat av: Jonna

Bra kört! Du kommer klara ditt mål fint... genom att successivt springa längre distanser blandat med kvalitetspass. All skidåkning gör ju att du dessutom har en jättebra grund. Jag var skadad förra vintern i knäet och kunda i princip bara åka skidor fram tills feb, mars. Men skidåkningen ger massor! Pratade även med en (elit)orienterare idag på gymmet (hon har även haft bra plac på ex Göteborgsvarvet) hon sa att hon kör nästan alla långpass på skidor vintertid. =)

2010-12-21 @ 20:40:11
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: JoHo

Jätteinspirerande att läsa din löparresa, det kommer gå FINT! :) Heja, kram!

2010-12-21 @ 22:48:27
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback