ELOGE

En stor eloge till Vasaloppets administration. Redan ikväll har bekräftelsen kommit med startnummer, startled och allt! Endast några timmar efter att jag fyllde i anmälan. Imponerande!

Dessutom har de en ny design på hemsidan och det var väldigt enkelt att anmäla sig. Testa du också!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!Ja jag bloggar ltie då och då... :)

Blir sugen på att anmäla mig till Vasan nu, ska fundera lite till bara. (lite feg..)Ang. Sofys camp så ropade jag hej lite för tidigt när jag anmält mig...det var tydligen fullt, tyvärr...hade varit kul!

2009-09-17 @ 22:10:00
URL: http://motmaran.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag ska snart anmäla mig, iaf till Halvvasan och till Stafettvasan. Det kanske räcker? :) Men blir ju sååå sugen att åka stora nu när du anmält dig, och nu när vi bokat en skidträningshelg.

2009-09-18 @ 06:49:28
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vad spännande! Jag vill också, men har för mig att man måste vara 21 år men det kanske man inte måste, ska nog gå in och kolla

2009-09-18 @ 10:00:13
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Anki

Försöker i alla fall att komma igång med löpningen igen. Är ju på tiden nu...lerMålsättningen just nu är lite svag då jag fortfarande inte är säker på att vristen kommer bära för löpning hela loppet. Om jag lyckas springa hela loppet (och inte kommer behöva gå en del pga vristen) så skulle det ju vara grymt att komma in under 60 min. Kommer jag kunna springa hela vägen så tror jag att det skall gå om jag är lite envis...:) Vad är din målsättning?Vilken startgrupp är du i förresten? Eller snarare vilken tid startar du? Jag är med i startgrupp tre så jag startar 13.50 i alla fall..Härligt att du anmält dig till Vasaloppet också! Blir nog en grymt kul utmaning..:) Jag har ju Tjejvasan kvar på klassikern så det får nog räcka för mig den här gången men man vet ju aldrig vad som händer 2011..:)

Postat av: mickehero

Kul och tufft med vasaloppet :)! Själv är jag anmäld till Vätternrundan igen, det gäller att anmäla sig i tid så att man har en träningsmorot över höst/vinter ;).

Ang. paddling så började jag med det sommaren -05 och har sedan varit med i samma klubb (kajakspecialisten.se) och paddlat en del av och till. Innan kanotmaran blev det väldigt mkt paddling, typ 4 ggr i veckan vilket var välbehövligt :).

Jag kör kajak som komplement till cykling, bra träning då man jobbar med hela överkroppen. Det är dock ganska lågintensivt och ger inte så mkt flås, men kondition får jag genom cyklingen istället :).

2009-09-18 @ 12:56:53
URL: http://trimmadelvisp.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Å så kul! Tänk, nya utmaningar hela tiden för dig, men det är ju så man håller kämparglöden uppe förstås. Själv känner jag mig lite dåsig efter iFormloppet, jag hinner inte träna så mycket som jag vill och som du skrev några inlägg ner här, löpning är inte alltid den roligaste träningsformen. Men det är smidigt för att det går snabbt och man kan göra det varsomhelst.Angående mac, förlåt att jag inte svarat tidigare men jag har faktiskt inte ens loggat in på min privata mail på över en vecka, haha, det är hårt att börja nytt jobb! Men jag ska försöka skriva vad jag tycker om Mac, visst det är mycket pengar men det bästa är överlägset när det gäller Apple tycker jag. Det är bättre datorer, skärm, batteritid och sånt men framförallt för att du få Mac OS som är så underbart att använda, alla kortkommandon, scrollen, sättet att komma åt filer och fönster osv. Jag älskar fotoprogrammet iPhoto till exempel, som är lätthanterligt och har alla funktioner man vill ha i ett program. Dessutom är det mindre strul med mac, du behöver inga virusprogram och de kraschar väldigt sällan. På det stora hela är det ju såklart designen som är det bästa, men har man en gång börjat använda mac så är det nästan omöjligt att gå tillbaka, allt är så jäkla smart löst. Hoppas det hjälpte!Och du tusen tusen tack för din otroligt fina kommentar, jag blev nästan generad :)Många kramar!

2009-09-20 @ 19:53:51
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback