DAGENS TRÄNING

Löpning, 65 min

Åh, hatade löpning... Snart, snart ska ni slippa höra mig tjata om den mardrömslika träningen jag pysslar med som kallas löpning. Idag har jag kämpat mig igenom skogsspåret 5,3 km och försökt spurta lite eller åtminstone öka så mycket det var möjligt i uppförsbackarna. Det var tunga ben och nästan svårt att hålla balansen för att benen ville bara vika sig mellan kilometer två och tre. Men jag tog mig runt och tillsammans med transport till och från spåret så blev det 10 km i ett. Väldigt nöjd med tiden när jag tänker efter - med tanke på förutsättningarna...

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha, löpning är verkligen knepigt. Så jäkla jobbigt att komma igång, men efteråt känns det alltid toppen :)

2009-09-15 @ 22:12:40
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Malin

Känner igen mig. Vill älska löpning, men gör det inte. Vet att jag nog skulle kunna göra det om jag tränade det mer. Nu känns de mest tungt. Tyvärr för hårt mot kroppen, ont i knän, benhinnor o hälsenor får jag, blä.

2009-09-16 @ 11:47:59
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: izza

Löpning ÄR kul! Men det får aldrig bli ett tvång, det är då man känner som du gör! Hehe :P

2009-09-16 @ 20:47:11
URL: http://runrunner.wordpress.com
Postat av: Lina

Duktig du är som kämpar på! Löpning är verkligen speciellt, ibland är det jätte skönt och ibland är det bara ett måste som gör ont. Jag löptränar sällan, tycker att jag får så himla ont i mina ben och höftböjaren. :-( Då är det skonsammare med cykling :-)Rosa Bandet spinning skulle vara så himla roligt att vara med på igen och träffa dig:-) men jag tror om vi åker så kommer det nog bli lite på impuls. Vi får se vad som händer.Nu ska jag ta mig ut i blåsten och cykla iväg till jobbet!!Hoppas du får en fin dag!

Kram!!2009-09-17 @ 06:28:39
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback