HÖST

0-608126a0805bf361cb32cb30e7a4ab.png

Det känns som om hösten är lite av en nystart för många.

Jag hade planerat att vara i bra form under sommaren men inte heller i år blev det så. Jag vet inte varför det är så svårt och om det räcker med att skylla på värmen eller semester. Men nu... i alla fall, är det höst. Höst är för mig mys, kärlek och hopp om förändring. Det var ju förra hösten jag började skriva bloggen och började åka skidor.

Nu ska jag hitta tillbaka till min inspiration som jag var riktigt stolt över förra året och lyckades hålla väldigt bra och länge. Mycket fisk, vegetariskt, frukt och knappt några godsaker. Därför har jag idag handlat frukt och vad som är mest speciellt med det är den röda frukten granatäpple, som jag för första gången ska prova!


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är jättegott med granatäpple, åt det hos bror min igår. Dock råkade jag spilla så jag blev alldeles röd på min vita tröja. Hoppas det går bort i tvätten bara. Sugen på att köpa hem en massa frukt så jag kan frossa lite när sötsuget slår in.

2009-10-12 @ 15:06:25
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: frida

Granatäpple är såå gott! Kan drömma om det. Det ska bli min godis under utmaningen dödasockret :). Jag tycker iallafall att det ser ur som att du är i bra form!

2009-10-12 @ 16:43:16
URL: http://fridfullt.blogg.se/
Postat av: emilia

Granatäpple är så himla gott, det borde man äta oftare!

2009-10-12 @ 19:29:06
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Lina

Visst är det härligt med höst. Här uppe i norr njuter jag av den friska luften. Det har än så länge varit en helt grym höst, soliga dagar, alldeles klarblå himmel.



Frossa i frukt är det bästa jag vet :-)



Kram!

2009-10-12 @ 19:33:08
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag älskar granatäpple, det är underbart, ska bli kul att höra om du gillar det :)



Hösten är verkligen ofta en tid för förändring och nystart. Jag brukar alltid vara försiktig med nya projekt dock efersom jag är en sådan där person som inte riktigt inser mina begränsningar och till på köpet är grymt tidsoptimistisk, men jag tror att vi behöver att par tillfällen per år då vi får lov att känna att man kan lämna det gamla bakom sig och få starta om på nytt. Oavsett om det är nyårslöfte eller höststart så tror jag att det är nyttigt att sätta upp nya mål lite då och då och lämna det man inte är så stolt över bakom sig, det fina med det är ju att man får nya chanser varje år!



Kram Emelie

2009-10-12 @ 21:51:50
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: frida

By the way tack för din bildkommentar, första gången jag har fått höra det av någon. Svårt att ta till sig något som man stört sig på hela livet men jag ska verkligen ta till mig det på rätt sätt! Gullig du är Annika!

2009-10-12 @ 22:47:56
URL: http://fridfullt.blogg.se/
Postat av: Anna

Granatäpple är muuuums!

Och visst är hösten bästa tiden för mys!

2009-10-13 @ 15:51:16
URL: http://metrobloggen.se/annoula

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback