SÖNDAGSMYS



Nöjd med att det blev någon träning till slut denna helgen, annars har jag inte gjort mycket idag. Slappat själv hemma och dricker det gröna teet kvällsro och snart är det hopp i säng.

Tyvärr inget riktigt fars-dagsfirande för mig idag eftersom jag bor alldeles för långt bort från min kära pappa men annars hade det var en perfekt söndag att slappa hemma hos familjen och kanske få middag och fika. Nu fick jag fika själv.

Kommentarer
Postat av: Malin

Verkar som du haft en bra helg. Födelsedagsfirandet och maten ser inte dumt ut alls.

Härligt med söndagsmys. Skönt att ha en soft dag ibland, det kan man behöva, även om du nu tränade dessutom.

Gulligt av din kollega att ge dig en blomma. Sånt betyder ju så mkt.

2009-11-09 @ 06:54:52
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Lina

Åh jag älskar söndagsmys! Det är så himla härligt att krypa upp i soffan och bara njuta med en kopp te i handen! :-)

2009-11-09 @ 21:31:20
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Emelie

Hej fina, det är väl nog så bra med en kvällsfika med sig själv och vilken fin kopp, den gillade jag. Tack så mycket för gratulation på min fölsedag förresten, herregud, det är ju ingen fara om man inte säger grattis precis på den dagen eller alls för den delen. Kikar man in är det kul men annars spelar det inte så stor roll. Det var ju väldigt ego av mig från början att lägga in ett grattis-jag-själv-inlägg, haha. Dessutom är jag världsmästare på att glömma födeösedagar även om jag egentligen kan allas...och nej, inte gick det någon nöd på mig, jag blev firad av både Erik och vänner och lördags av släkten.



Jag tänker också mycket på det här med flygresor och egentligen vill jag bara åka tåg men det blir svårt när det handlar om en week-end och dessutom hade vi poäng på Sas som behövde utnyttjas (ingen bra ursäkt dock eftersom det bara bekräftar att Erik dessutom reser för mycket i jobbet, det r vår USA-resa som har samlat poäng åt oss) Men i vilket fall så blir det lite mer klimatsmarta resor nästa år, först tågresa till Åre efter nyår för att åka skidor och sedan skidresa till Alperna med buss i april. Min reslust verkar till skillnad från din då aldrig sina. Om jag inte får åka på minst ett par resor varje år (inräknat tågresor till Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn och, dvs miniresor) så blir jag rastlös och längtar ut som en tok. Men vi får väl ta en liten miljövänlig resa tillsammans endera dagen, jag vill också ha dig som resesällskap!



Haha, jag skrattade så åt din kommentar inför Amsterdamresa förresten, gå in och kika på min blogg så får du veta varför ;)



Kramar Emelie



2009-11-10 @ 20:29:20
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback