TISDAGENS TRÄNING

Simning, 60 min

Sista timmen på kursen. Kan inte påstå att jag är fullärd nu men det är skönt att det är över. Gillar inte att vara inbokad och låst varje vecka. Har även insett att jag totalt missat Body Balance på gymmet pga att det passet enbart går på tisdagkvällar.

Men jag är nöjd att jag har genomfört kursen och jag har ju trots allt lärt mig grunderna. Och övat en hel del på att klara av kallsupar också.

Igår var jag ensam på min bana och fick mycket och bra feedback från tränaren. Sen körde vi lagtävlingar med roliga inslag av kläder som skulle på och av och massa redskap/leksaker som skulle med. Och jag dök från kanten, fast nervositeten var nära att ta över och hjärtat bultade så högt att det borde hörts.

Jag fick faktiskt ett diplom! Och saft och bulla...Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis till genomförd simkurs! Bra jobbat! Önskar att de anordnade en sådan här i stan. Skulle vara kul! Vill lära mig att crawla.

2009-05-06 @ 22:29:49
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Cizzi

Duktigt jobbat =)

2009-05-09 @ 17:09:46
URL: http://aktivera.blogspot.com/
Postat av: emilia

Bra jobbat!

2009-05-10 @ 19:06:47
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Denize

Åh! Jag vill jättegärna lära mig crawla men de har inte haft en kurs efter den som tog slut när jag kom på att jag ville det... :( Lär ju inte bli innan vansbro, utan det får bli bröstsim där.

2009-05-13 @ 15:48:34
URL: http://denize.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback