IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

...för någon har hittat på att det är våffeldagen.

Detta välsmakande påfund måste självklart följas. Fullkornsvåfflor med vaniljglass och drottningsylt har jag stoppat i magen ikväll.
Kommentarer
Postat av: Emelie

Tänka sig att det blev ingen våffla för mig idag. men jag fick ju i helgen med god hjortronsylt så jag är glad ändå. Dina såg väldigt smarriga ut!Du är så söt som kommer med så fina kommentarer hos mig, och jag blir alltid lika glad när jag ser att du skrivit. Men jag håller mde dig, mina ögon tåras också väldigt lätt och det är jag oftast okej med. Lite jobbigt kan det bli när man läser tidningen på tåget och läser något fint och nästan börjar lipa men det kan det vara värt att känna så mycket.Ja, gud, det bar underbart, underbart på den tiden då jag var yngre (är väl inte precis lastgammal nu) men samtidigt glömmer jag så lätt bort att det stundtals var så fruktansvärt jobbigt att vara nitton och komma till ett nytt land, inte kunna språket, behöva söka jobb efter jobb och emellanåt känna sig ensamast i hela världen. det blir så lätt att man romantiserar, vilket jag iofs är glad över, för visst är det en underbar mänsklig skyddsmekanism att man sållar bort dåliga minnen och kommer ihåg det bra. Jag tycker att dte ofta är så i alla fall.Du har så rätt i att man inte ska ångra sig, det kommer ju inget konstruktivt av det. Istället som du säger kan man ju se till att hela tiden känna efter och göra det man verkligen vill för stunden. Man gör ju hela tiden val som känns rätt just däroch då, hade man verkligen velat annorlunda, tänker jag, så hade man handlat annorlunda. Man får inte döma den man var då.Nä, Annika, nu har jag svamlat iväg igen, snart bannlyser du väl mig ;)Kram Emelie

2009-03-25 @ 23:02:13
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Annelie

Jag är världens blåmärken på insidan låren sen vi var på Fräcka Fröken.=) Ser inte riktigt klokt ut.

2009-03-26 @ 09:01:10
Postat av: Malin

Visst var det gott med våfflor! Ser dock mkt godare ut med fullkornsvåfflor och med glass till, men ska inte klaga som blev bjuden även om det var "färdig" smet.

2009-03-26 @ 09:52:59
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: emilia

Åh våfflor är så himla gott, jag åt också det igår!

2009-03-26 @ 16:19:47
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback