DAGENS MIDDAG

Total improvisation ikväll vilken blev riktigt lyckad om jag får säga det själv.

Stekte veg.bullar (köttbullar?) med purjolök. Kokade upp dem med lite matlagningsgrädde, mjölk, pressad vitlöksklyfta, en skvätt barbeque-sås och en burk med skivade championer. Kryddade med salt, peppar och paprikapulver. Rörde ner den kokade fullkorns-penne-pastan och serverade med tomat och avokado.



Kommentarer
Postat av: Emelie

Mmm det ser ju smaskens ut! Goda och enkla veggierecept tas gärna emot!



Alltså Annika, förstår du hur glad jag blir över att du säger att jag är lik Robin? Haha, hon är en av mina absoluta favoriter, jag tycker att hon är sååå vacker. Jag älskar How I met your mother och jag säger alltid till Erik, "visst är jag lik Robin?" Och så tvingar jag honom att tycka det för att jag gillar henne så mycket :D



Det ordnade sig inte med Tradera, jag gav upp men Erik fick fixa ett konto där istället så det får bli en tillfällig lösning att använda hans. Tar det slut mellan oss någon gång får jag väl försöka igen ;)



Jag ska se om jag har någon bild jag kan lägga upp på mig själv som rödhårig, kan säkert finnas i någon gammal mapp fast fotona är få från tiden innan digitalkameran, vilket för mig är så sent som 2007 tyvärr.



Ser fram emot fler inlägg nu då!



Kram Emelie

2009-03-17 @ 08:44:30
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback