DAGENS TRÄNING

Promenad, 40 min

4 km. Tur och retur badhuset, med packning.

Simning, 34 min


1000 m, 40 längder. C:a 7 st crawl och resterande bröst. Usch, vad jobbigt, och tråkigt. Kommer jag orka simma 40 längder utan att kunna sätta ner fötterna, utan att kunna rätta till glasögonen, utan att ta fart från kanten efter 25 meter? Idag hopade frågorna sig och jag kände den först tillstymmelsen av nervositet och obehag inför vansbro...


Bassängen


Föredrog att sola, äta glass och lyssna på ljudbok

Kommentarer
Postat av: Anki

Skönt att kunna träna lite inför Vansbro iaf. Jag var till badhuset en gång för ett par veckor sedan men nu har de stängt och härifrån är det flera mil till närmsta sommaröppna bassäng så jag får nog tyvärr inse att jag inte kan träna inför Vansbro utan helt enkelt får ta det för vad det blir...:( Huvudsaken är väl att jag kommer i mål levande iaf..:)

Postat av: Malena

Du kommer klara det! Av adrenalinet innan start och av känslan du vet infinner sig efteråt! Mental träning från nu och framåt. Inga negativa simningstankar alls.



Du kan, kom igen :-)

2009-06-21 @ 18:31:38
URL: http://bredablick.wordpress.com
Postat av: Lina

Duktig du är som börjat simträna!

Du kommer att fixa vansbro galant tror jag!

Heja heja :-))



Hoppas att det löser sig med skjuts dit.

Håller tummarna!



Ha en fin söndagkväll!

2009-06-21 @ 19:30:02
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Pers

Aaa ser jag att du fokuserar på ett träd!?? :)

2009-06-21 @ 23:43:58
Postat av: Malin

Jag borde oxå ta mig iväg o simma. Får bli snart...ska bara bli frisk först. Onödigt att bli förkyld, blä ;) Måste kolla runt lite mer aktivt gällande Vansbro. Nån snäll själ borde jag väl få med mig hoppas jag...ska kolla vidare.

2009-06-22 @ 13:54:13
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Malin

Just ja. Har mailt dig om Ride of Hope :)

2009-06-22 @ 14:19:31
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Emelie

Är det en simtävling bara eller kombinerat med något annat? Förlåt min okunnighet :) Men jag tänker att om du nu inte tycker att det är så kul med simning varför då göra det? Jag är kanske helt korkad som inte fattar men jag bara undrar? Du verkar ju verkligen brinna för skidåkning och cykling och löpning och en massa annat, kan man då inte fokusera på det som är roligast?



Vad härligt det ser ut i solen, har du semester nu?



Kram Emelie

2009-06-25 @ 21:36:49
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Emelie

Okej, okej, nu förstår jag, har blivit uppdaterad av min mycket mer hurtige pojkvän och förstår nu att du alltså håller på med en svensk klassiker? Haha, ja du ser hur noll koll jag har på sådant här och jag har nog missat att du sagt det på bloggen för jag kommer inte ihåg eller så har jag helt enkelt inte kopplat. Nåja, men i så fall, lycka till med simningen, det kommer säkert att gå det med såklart!

2009-06-25 @ 21:44:09
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback