TREVLIG DATE!

En god lunch och solen tittade fram

0-4df443fc7eb7628c509437535f76d092.png

En kaffe och obligatoriskt bloggfotograferande

Idag har jag promenerat runt i Malmö som bjöd på både lite regn o senare även solglimtar... Men främst en trevlig bloggdate med sötaste Emelie (får länka senare) som ordnade med personlig guidning, inhemska Malmötips o var alldeles så där underbar som hon verkar i sin blogg!

Emelie skriver personligt om massor som rör hennes liv och postar mycket fina bilder och tips om Skåne. Dessutom kan man läsa om resor, vegetarisk mat och tankar om ekologi och mycket ofta har jag känt igen mig och blivit direkt rörd och imponerad av hur bra hon beskrivit sina - men ofta även mina egna - känslor inför olika saker... Spännande att träffas för första gången men jag blev betuttad direkt!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men hur kan det komma sig att du ser så där avslappnad och snygg ut och jag ser ut som en liten livrädd sak? Haha, nåja, det är ju inte det som är det viktigaste men kanske blev dina bilder med riktiga kameran bättre? Tusen tack för en riktigt härlig eftermiddag, det var så himla kul att ses och tack för dina fina ord, jag känner precis likadant :) Hoppas att ni hittade något kul att göra nu ikväll också!



Kram Emelie

2009-07-18 @ 23:42:28
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: izza



Hejsan! Detta meddelande kommer jag posta på flera bloggar, jag ber om ursäkt för spamningen och hoppas ni ser genom fingrarna på detta. Anledningen till denna spamning är att det snart är dags för min efterlängtade semester! Och jag ska göra en bilresa genom södra Sverige och vill samla så många tips och semesterpärlor som möjligt. Jag vill veta vad jag absolut inte får missa! Kommer åka ner längs västkusten och sedan upp längs östkusten. En något mer detaljerad resväg finns på denna adress http://runrunner.wordpress.com/2009/07/19/semesterplaner/ Resan kommer troligtvis göras under vecka 33. Kommentera gärna inlägget eller skicka ett mail! Efter, eller under, resans gång kommer det naturligtvis komma en reserecension ;)



Tack på förhand för din hjälp :)



Hälsningar

Anna (izza)

2009-07-19 @ 10:16:53
URL: http://runrunner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback