DAGENS TRÄNING

Simning, 29 min.

1 000 m. Generalrepetition inför lördagens drabbning. Känns overkligt att det är en ny tävling på gång och att jag ska göra ett försök på den tredje delen i tjejklassikern. Detta kommer dock vara mitt svagaste kort och det är jag ok med.

Idag blev det bara bröstsim och inget crawl överhuvudtaget.

Om jag simmar runt 30 minuter och tar mig i mål på lördag så är jag mer än nöjd.

Kommentarer
Postat av: Malin

Bra jobbat! Jag hade ju tänkt att simma iallafall 4 ggr innan Vansbro. Det blev en gång...

Simmade 1000 m förra veckan. Denna vecka blir det ingen simning alls, vilar mig till fredag. Känns väldigt oseriöst. Lite skillnad på uppladdning mot de andra tävlingarna :)

Ska du ha våtdräkt även om det är 20 grader i vattnet? Jag vet inte hur jag ska göra.

2009-07-07 @ 21:34:54
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: emilia

Vad roligt, jag skulle också vilja göra tjejklasikern, hoppas det går bra!

2009-07-07 @ 22:42:24
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: emilia

Vad roligt, jag skulle också vilja göra tjejklasikern, hoppas det går bra!

2009-07-07 @ 22:42:24
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har iof inte testa o simma med foten, men det ska väl gå bra....hoppas jag.... Om det funkar att gå i 4 h och cykla i 3 h borde det väl funka att simma i 40 min ;)

Ja min syster följer med mig som sällskap. Hon har inget körkort men borde väl inte vara så jobbigt att köra fram o tillbaka,så anstränande kan det ju inte vara att simma :)

2009-07-07 @ 23:14:44
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det kommer att gå jättebra tror jag allra helst med lite tävlingsadrenalin ;)Jag vill inte skriva något på bloggen för det är inte säkert att jag kan byta veckor på jobbet än men förhoppningsvis åker jag över till Erik hans tre sista veckor i SF! Jag har aldrig varit i USA så det hade verkligen varit superkul om det blir av, men jag återkommer om detta.Friluftsliv...hrm, jag är ju inte den bäste men det är fint i Bokskogen som ligger en liten bit utanför Malmö i Torup, där finns olika löpslingor och ett kafé och väldigt fin natur. Sen finns det ett fint naturreservat i norra Skåne som heter Söderåsen där det är väldigt fint att vandra. Är det fint väder så finns ju hela kustremsan av vackra stränder där man kan passa på att simträna. Om du nu vill simma mer efter lördag ,)För Malmöguidning ställer jag alltid upp, hör av dig om du vill ha fler tips eller idéer!

2009-07-07 @ 23:46:26
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Anki

Alla pass är ju bättre än inget pass. Kring 30 min hoppas jag hamna på lördag också. Enda tävlingen jag inte tänkt träna till är just simningen. Känns som att det får bli bröstsim också är jag glad om jag kommer i mål helt enkelt..:)

Postat av: Anna

Håller tummarna och ser fram emot en rapport!

2009-07-08 @ 15:53:23
URL: http://metrobloggen.se/annoula

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback