DAGENS TRÄNING

Yes, I did it! Äntligen, ett löppass!

Power-walk, 30 min.

Med gummistövlarna på.



Löpning, 26 min.

4,3 km. Bättre än inget! Tog mig ut på ren vilja. Regnet öste ner och jag blev genomblöt men jag sprang, det gick lätt och var... hm, ganska roligt.

Styrketräning, 30 min.

Körde Caroline Nilssons DVD 17 min - ben och rumpa igen. Plussade på med egna armhävningar, benlyft, tripecsdips mot en bänk.


Carro i mitt vardagsrum

Kommentarer
Postat av: Andréa

Duktigt av dig att ge dig ut i regenet och ännu duktigare av dig att träna framför tv´n!! sånt (hemmaträning alltså)har jag alldeles för dålig diciplin för. :)

2009-07-06 @ 23:01:11
URL: http://lopningolivet.blogspot.com
Postat av: Anki

Härligt med all träning. Synd på regnet bara. Fördelen är ju att luften iaf blir frisk när det regnar, förhoppningsvis iaf..:)

Postat av: Malin

Vad härligt med löpning!!

Fingrade faktiskt på Carolines dvd idag men jag drog till Friskis och körde lite rodd istället innan yogan. Bra att hitta lite alternativ träning nu när jag inte kan springa :(

2009-07-06 @ 23:29:21
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Petra

Härligt jobbat!! Angående min kajaktur i helgen så var det en privat tur med kompisar, vi fraktade ner egna kajaker från Uppsala. Men det går att hyra kajaker i Tyrislöt, www.stannakajak.com, och de har även prova på-kvällar och längre, ledarledda turer. Rekommenderas!!

2009-07-06 @ 23:55:36
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Coyntha

ÄR Carolines dvd bra? Jag är lite sugen på att testa det? Jag har istället en från Blossom (stavas så?) Det ser ut som jag kommer att köra med den idag, om det fortsätter med regn idag.

Kram

2009-07-09 @ 07:13:24
URL: http://www.coyntha.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback