HELGENS FÖDOINTAG
(forts)
Fredag:
Mellanmål: Banan och clementin (på tåget)
Fördrink: Gin lime
Förrätt: Sallad med getost, ruccola och rödbetor samt valnötsolja
Varmrätt: Kalvfilé med grillad svamp och grönsaker samt potatis, rött vin
Lördag:
Frukost: Hotellfrukost
Fika: Brownie med grädde och kopp te
Middag: Vegetarisk crepe med svamp, spenat, vitlök, getost
Fika: Godis-bilar
Kvällsmat: Smörgås med ost och drickyoghurt, smågodis
Söndag:
Frukost: Hotellfrukost
Fika: Semla och en kopp te
Middag: Mongolisk buffé
Smaskig frukost
Min förrätt i fredags kväll, så god!
Fredag:
Mellanmål: Banan och clementin (på tåget)
Fördrink: Gin lime
Förrätt: Sallad med getost, ruccola och rödbetor samt valnötsolja
Varmrätt: Kalvfilé med grillad svamp och grönsaker samt potatis, rött vin
Lördag:
Frukost: Hotellfrukost
Fika: Brownie med grädde och kopp te
Middag: Vegetarisk crepe med svamp, spenat, vitlök, getost
Fika: Godis-bilar
Kvällsmat: Smörgås med ost och drickyoghurt, smågodis
Söndag:
Frukost: Hotellfrukost
Fika: Semla och en kopp te
Middag: Mongolisk buffé
Smaskig frukost
Min förrätt i fredags kväll, så god!
Kommentarer
Trackback