HELGENS FÖDOINTAG

(forts)
Fredag:
Mellanmål: Banan och clementin (på tåget)
Fördrink: Gin lime
Förrätt
: Sallad med getost, ruccola och rödbetor samt valnötsolja
Varmrätt: Kalvfilé med grillad svamp och grönsaker samt potatis, rött vin

Lördag:
Frukost: Hotellfrukost
Fika: Brownie med grädde och kopp te
Middag: Vegetarisk crepe med svamp, spenat, vitlök, getost
Fika: Godis-bilar
Kvällsmat: Smörgås med ost och drickyoghurt, smågodis

Söndag:
Frukost: Hotellfrukost
Fika: Semla och en kopp te
Middag: Mongolisk buffé


Smaskig frukost


Min förrätt i fredags kväll, så god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback