MUMS!

Det börjar bli höst i luften och jag drömde om en mysig söndagkväll med te och fika i soffan efter att ha suttit ute och blivit lite frusen. 

Så ikväll har jag bakat ett fantastiskt gott matbröd fullproppat med lite nytigare mjölsorter, linfrön, solrosfrön, russin och valnötter. Tack Linda för receptet!





Kommentarer
Postat av: Malin

Det är såå gott med hembakt bröd, detta låter supergott! Har dock bestämt mig för att hålla igen på brödet, bojkottar mjukt bröd ett tag nu tills jag hittat formen igen.

2009-08-17 @ 15:50:32
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Emelie

Så gott med hembakt, och av ingredienserna att döma ser det ut precis som det brödet jag brukar baka. Det är så skönt att slippa jäsningstid tycker jag :)

2009-08-17 @ 19:52:06
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Whassis

Tjao, såg nice ut. Glömde säga att det ska vara mörk sirap men men det blev säkert bra ändå!! Kramar.

2009-08-17 @ 22:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback