MÅNDAGENS TRÄNING

Löpband, 40 min.

Bet i det sura äpplet och gick ner till gymmet en timme innan stängning. Löpning har försummats grovt sedan jag sprang min snabbaste mil för en månad sedan.

Ska försöka komma igång igen och joggade lugnt på 9,5 km/h i 32 minuter, 5 km. Det kändes förvånansvärt lätt och roligt vilket var en skön känsla att känna. Benen var relativt lätta trots lite träningsvärk i rumpan sedan helgen.

Gick ytterligare 8 min på 7,5 km/h i lutning 3,0.

Kommentarer
Postat av: Coyntha

Bra jobbat!

Benen är på gång nu!!



Jag sprang igår kväll också, 12km!! Så skönt!



/Kram

2009-04-28 @ 10:25:27
URL: http://www.coyntha.wordpress.com
Postat av: Lotta

Tack för påhälsningen i bloggen!



Ang. cykelskor så kan du visst ha samma/likadana skor inne som ute förutsatt att du har likadana klossar och pedaler (tex SPD som bla SATS använder).



Jag har bytt ut mina pedaler på min racer :) till SPD-pedaler och anv mina gamla cykelskor (med SPD-klossar) ute medans jag köpte nya lättare cykelskor för innebruk. Tänkte att det var en fördel att ha skilda skor så att man inte släpar med sig grus och annat in till spinningen.



Det var lite läskigt att cykla ute första gången med klossar och pedaler.. men det gav sig det med.. :)



Tjejvättern låter spännande!! Lycka till!

2009-04-28 @ 11:55:12
URL: http://www.fullfartframat.se
Postat av: izza

Att släpa på all packning var NÄSTAN det jobbigaste ;) På söndagen efter jag checkat ut från hotellet så tog jag mig till stationen och skulle låsa in all packning i ett skåp under tiden jag gick på stan. Men jag höll på att dö! Inte nog med att det var tungt att släpa på, det krånglade med myntväxlingsautomaterna också!! Trodde jag skulle smälta bort! Helt genomsvettig innan jag blev av med dem, hehe!!



Själv har jag fortfarande träningsvärk, men har iaf lyckats genomföra lite träning både igår och idag och det är rätt skönt att mjuka upp kroppen, trots att det känns som man knappt kan röra sig! ;)



Superkul att se och träffa alla! Du får höra av dig om du ska till Örebro någon gång så får vi ta ett löppass eller nåt!! Norrköping ligger ju inte alltför långt bort ;)

2009-04-28 @ 19:51:26
URL: http://runrunner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback