DAGENS MÅLTIDER (NYÅRSAFTON)
Frukost: Fil med musli, smörgås med ost, c-vitamin-brus
Lunch: Blodpudding, bacon, lingonslyt
(träning)
Mellanmål: Festis, två dextrosol-tabletter
Förrätt: Grovt rågbröd med min hemmagjorda skagenröra
Middag: Kyckling med parmaskinka, basmatiris, balsamvinägersås och grönsaker
Efterrätt: Kaffe, färska jordgubbar med smält vit choklad och vaniljglass
Skål: En mun champange och ett glas trocadero

Toast skagen à la Annika

Kycklingen innan såsen och ugnen, färska jordgubbar med vitchoklad
Lunch: Blodpudding, bacon, lingonslyt
(träning)
Mellanmål: Festis, två dextrosol-tabletter
Förrätt: Grovt rågbröd med min hemmagjorda skagenröra
Middag: Kyckling med parmaskinka, basmatiris, balsamvinägersås och grönsaker
Efterrätt: Kaffe, färska jordgubbar med smält vit choklad och vaniljglass
Skål: En mun champange och ett glas trocadero

Toast skagen à la Annika


Kycklingen innan såsen och ugnen, färska jordgubbar med vitchoklad
Kommentarer
Trackback