VÅRPAUSAT

Det blev visst en liten oplanerad paus från bloggen här. Det har blivit maj. Jag har blivit piggare och så lapar jag som vanligt sol vid första bästa tillfälle som ges. Jag lagar mat. Jag har klippt mig. Jag promenerar. Jag har tvättat bilen och dragit på mig årets första förkylning och gjort världens godaste popcorn. Jag har träffat ett par nya kompisar och även några gamla kära. Jag har sett en väldigt liten majbrasa och Jag har köpt klänning, jeansjacka och solbrillor och längtar faktiskt mer än någonsin efter sommaren. Fast jag har även blivit insnöad och för första gången cyklat i decimeterhög snöslask - också i maj.

Träningen är just nu i planeringsstadiet eftersom jag måste vänta ut den här tråkiga förkylningen... men jag drömmer om hantlar, kettlebell, löprundor och synliga muskler.


Kommentarer
Postat av: Mari

Sv =) Jag gör detsamma. Speciellt när man kan fynda nyheter. :) Härligt att du är tillbaka =)

2012-05-07 @ 14:45:54
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men visst är man sugen på sommaren? Värmen kom hit ett par dagar men försvann igen, men det är åtminstone varmt fortfarande!Hur blev håret? Har du klippt mycket eller?Är du i Luleå i sommar eller annorstädes. Vi planerar en Sverigetripp i sommar. Förmodligen kommer vi inte att ta oss så högt upp men jag vill så gärna och OM vi skulle göra det, skulle du vilja träffas då?? Om inte annat så är vi sugna på en weekend på något spa som jag läst om i höst. Hade varit så fint att se dig igen.Det är så kul att läsa om all din träning och alla dina projekt. Själv har jag lagt löpträning och annat på hyllan och kör bara dans fullt ut det jag hinner nu.Kram

2012-05-07 @ 20:42:43
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Jojohanna

Man får vårpausa. Helt rätt!Våren gjorde för övrigt en paus här med. Snöstorm. Men nu är det rätt fint. Fast kallt :)

2012-05-07 @ 20:59:41
URL: http://skynda.blogspot.com
Postat av: Jonna

Det verkar som du haft det riktigt bra! Men saknar dig i bloggvärlden! Vårens första förkylning... har du ngt stalltips hur man gör?

2012-05-07 @ 21:39:17
URL: http://www.fartfylld.blogspot.com
Postat av: Erika

Vilken härlig recap! Och jag vill också ha synliga muskler. Jag tror att det ska bli ett höstprojekt :)

2012-05-12 @ 13:08:23
URL: http://sandsnovatten.blogpsot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback