NYA VÄNNER

Här produceras varken träning eller träningsinlägg. Förkylningen håller i sig och träningsuppehållet har nu varit i drygt en vecka. Det är plågsamt att läsa på funbeat eller kompisars träningsbloggar för aldrig blir väl suget så stort som när man inte kan eller får. Tur att man kan planera och längta. Jag föreställer mig att jag ska börja springa igen, på riktigt, när jag bara är frisk igen.

Om någon hade sagt till mig, för en si så där 10 år sedan, att jag skulle komma att älska löparskor, ja då hade jag trott att den personen var spritt språngande tokig. Löparskor eller joggningskor som jag kallade dem då var det absolut fulaste man kunde komma på att ha på sig. Jag kan väl hålla med om att det inte är den snyggaste skon till jeans idag heller. (Speciellt inte med bootcut, hellre slimfit i så fall.) I vilket fall som helst, idag älskar jag dem! Formen, studsen och för att de ser så snabba ut. Rent generellt. Allmänt fantastiskt sköna att gå i är dem också.

Sen finns det ett speciellt par som jag haft på näthinnan sedan jag såg dem första gången. Riktigt snygga och vårläckra. Men... de var gjorda för pronerande fötter. Och det hade inte jag. Fram till för ett par veckor sedan. Men när nu tre personer, oberoende av varandra, säger att jag har lätt pronerande fötter så tar jag det till mig och går direkt och köper ett par för mig mycket lämpliga (och skitsnygga) löparskor.






Kommentarer
Postat av: Anki

De har jag också tittat på, verkligen kanonsnygga!



Jag får dock hålla mig till mina neutrala skor ett tag till..:)

Postat av: lina

Åh grymt snygga!!



Är också på jakt efter ett par nya skor, kanske ett par rosa i samma märke ;)



Krya på dig fina du!!!

2011-04-28 @ 20:20:19
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: sanna

Riktigt snygga! Hoppas du kan träna snart :)

2011-04-28 @ 21:11:42
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se
Postat av: annastei

Vilken härlig färg! Med de där på fötterna kommer du ju fullkomligt studsa fram! :)

2011-04-29 @ 04:38:30
URL: http://egensvettluktarbast.wordpress.com
Postat av: Jonna

Åh vilka läckerbitar! Jag håller med om att löparskor ÄR snygga också. Plus att det är betydligt bättre för fötter och benhinnor att knata omkring i löparskor än i sneakers med obefintlig sula... men det är ju trevligt att varva, ett par för "vardagsbruk" och andra för löpning. Idag är jag dock glad att ha sandaler på mig, hurra. Krya på dig-kram!

2011-04-29 @ 07:55:29
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Elin

Åh dom är så fina! Jag såg att det fanns knallgula med, men det kanske bara är herrmodellen?

2011-04-29 @ 10:12:43
Postat av: Ulrika

De där har jag också kollat på och förhoppningsvis kommer jag att köpa mitt par imorgon! Det kan nog även bli något mer par för det finns ju många snygga löparskor.



Hoppas att du får en fin, solig helg och att du snart är frisk igen!

2011-04-29 @ 14:25:40
URL: http://ullisanteckningar.blogspot.com
Postat av: Sofie RW

Supersnygga! Säkert snabba också :)

2011-04-29 @ 20:22:27
URL: http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/
Postat av: Emelie

Din stackare som dras med en så seg vårfökylning, hoppas det släpper snart. Haha, jag skrattade när jag läste dina tankar om träningsskor. Jag tyckte precis som du förut och även om jag inte är där du är på träningsfronten än så har jag också börjat förstå nyttan med träningsprylar :)



Kram och tack för kommentaren

2011-05-01 @ 20:27:50
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Coyntha

Hej! Jag tyckte samma som du om skorna! Jag har neutral men jag köpte dem ändå!! Har sprungit två gånger nu och det känns bra.

VIsst är de skitsnygga?

Bra smak har vi :)

kram

2011-05-03 @ 14:36:00
URL: http://coyntha.wordpress.com
Postat av: dissertation editing

Jag tyckte precis som du förut och även om jag inte är där du är på träningsfronten än så har jag också börjat förstå nyttan med träningsprylar

2011-11-29 @ 14:17:16
URL: http://editingwritingservices.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback