NU SÅ...

Nu får det vara slutgnällt och slutsjukt för den här gången. Nu är det jag som hoppar (ok, går försiktigt på skakiga ben) upp ur sängen! Tjoho. Febern borta och det onda inte i närheten av det onda som det var innan.

Bara att ta reda på mitt eget stök, disk från tre dagar (och en ouppackad väska som står kvar i hallen där jag kom hem mitt i natten i söndags) och desinficera hemmet från gamla bascilusker är väl ungefär det jag orkar med idag.

Men hur är det nu, får man inte träna alls när man äter penicillin? Så kan det väl ändå inte vara... då tappar jag ju en HEL vecka. Och det är bara tre veckor till Tjurruset!

Här ska tränas och springas - snart i alla fall.


Jag längtar UT i den underbara hösten!

Kommentarer
Postat av: JoHo

Så härligt att läsa att du är på bättringsvägen! Heja heja!

2010-09-23 @ 14:27:22
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Anonym

Skönt att du är på bättringsvägen! När jag käkat pencillin har inte jag fått träna i alla fall, man är ju fotfarande inte helt hundra liksom. men det kanske beror på vad man har för sjuka?

2010-09-23 @ 18:11:31
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kul att du mår bättre! :) Men kanske bäst att låta bli att träna medan du äter penicillin. Även om det är sjuuukt tråkigt att vila!Ja det gick bra på intervjun.. och blev faktiskt erbjuden jobbet, men inte riktigt bestämt mig om jag ska ta det än :)Jag ska träna på måndag! Längtar! :D

2010-09-23 @ 21:36:22
URL: http://silverscreen.blogg.se/
Postat av: Miss Agda

Skönt att du mår bättre! Men ta det lite lugnt med svetträning i några dagar nu..... Långa promenader är ok, men när man äter penicillin så ska man inte träna hårt (vissa tycker att man inte ska träna alls).

Kram

2010-09-23 @ 22:14:33
URL: http://www.missagda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback