I "PROVHYTTEN"

Nästa gren: Simning

Jag har gjort ytterligare en tränings-utrustnings-investering, nu på den kända kvalitets-sport-butiken Clas Ohlsson. Här fick jag krypa in i ett förråd och mellan verktyg och kablar och gud vet allt försöka dra på mig en tight våtdräkt och låta mobilkameran agera spegel.


Det duger åt mig och 1000 m i Vansbro

Kommentarer
Postat av: Anki

En våtdräkt måste jag också investera i. Inte gjort det ännu... Får man vara lite nyfiken och undra vad du fick ge för den på Claes Ohlsson? Har hört flera andra som tipsat mig om att gå dit och köpa den då de har ganska billiga.... Så känns som en bra idé förutom att vi inte har affären här i stan så måste vänta till jag ska iväg å shoppa någon annanstans...:)



Jag är i grund och botten en gymtjej och inte en konditionstjej så för mig är det en självklarhet att fortsätta gå på gymet också. Både för att jag anser att det alltid är bra med lite extra styrka och för att jag älskar det.. Är ju som sagt dock lätt att man blir snål när det är dags för nytt kort. Dags att bestämma sig snart iaf..:)

Postat av: Anki

Det var ju riktigt bra pris. Jag kollade upp vad det skulle kosta att hyra över dagen och då skulle det kosta 300 kr. Då kan det ju lätt vara värt att lägga ut 4-500 kr på en egen.. Vem vet, kanske blir det fel klassiker andra år och då kanske man får användning för den igen..:)

Postat av: Petra L

Vilken härlig sida!

Trillade in här via Sparkibaken så klart. Jag tycker att du är grymt duktig. Kör så det ryker. Lovar att kika hur det går för dig. Hoppas att du hitta löparmotivationen igen. / Petra

2009-06-11 @ 14:17:13
URL: http://plindroos.blogg.se/
Postat av: izza

Man kommer ju bli ruinerad om man ska köra en klassiker med all utrustning!! Gissa vad som står i min källare nu!!!!!?? glaaaaad

2009-06-11 @ 18:58:48
URL: http://runrunner.wordpress.com
Postat av: Malin

Ja nu är det inte länge kvar till simningen. Bra att du påminner mig. Måste ner till källaren o se om min våtdräkt duger. Kanske vore bra att lägga in några simpass framöver, lite borde man kanske träna till detta lopp även om det inte känns helt motiverat ;)

2009-06-12 @ 08:37:17
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: JoHo

SKITSNYGG! :D Hihi, du kommer regera där i vattnet!

2009-06-13 @ 10:39:12
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Jesper

Lycka till i Vansbro! Och med träningen i övrigt.



Nyfiken dock, vad händer när klassikern är genomförd? Har du redan funderat på nästa grej, eller tar du en sak i taget? :)

2009-06-13 @ 15:13:21
URL: http://jesperhjortsberg.wordpress.com
Postat av: Annelie

Du är ju för rolig du.=) Men nu är det ju bara att simma lugnt. Hörs i veckan om prommisen.

KRAM!

2009-06-15 @ 11:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback