SÖNDAG - EN VECKA SOM VEGGIE

Startade söndagen med hotellfrukost. Tack och lov äter jag vegetarisk frukost utan att tänka efter för annars hade det kunnat vara i farozonen när jag är trött, vimsig och bara tar för mig utan att tänka helt klart.

Och sedan fortsatte hela söndagen med ätande. Fika på stan med föräldrarna. Födelsedagsfirande i kubik när Helena hade bakat minst sju sorters kakor plus tårta till dotterns fem-års-kalas. Tack och lov kan man även fika och smaska godsaker utan att behöva tänka vegetariskt.

Trots vissa svårigheter att hitta en söndagsöppen restaurang som serverade någon av mig godkänd vegetarisk meny(eller åtminstone enstaka rätt) så hamnade vi till sist på Baan Thai och min lycka blev total när min mat serverades. Den godaste maten jag ätit på mycket länge. En currygryta med massor av perfekta frasiga grönsaker som bara smälte på tungan och jag satt fånigt leende hela kvällen.

Därmed kan jag bocka av min första vecka med vegetarisk kost. Det har gått över förväntan! Det har varit gott, kul och jag är väldigt taggad att fortsätta.
Kommentarer
Postat av: Suzette - Foto&Företagande

Ser gott ut :)

2012-06-11 @ 13:07:48
URL: http://suzettenilsson.blogg.se/
Postat av: erika

Sweet! :)

2012-06-11 @ 14:31:43
URL: http://sandsnovatten.blogspot.com
Postat av: Ackelina ★

Grattis :) 1 vecka är grymt :)

2012-06-11 @ 14:57:46
URL: http://ackelina.se
Postat av: Melanie

har precis hittat hit. har du bestämt dig för att börja äta vegeteriskt helt, eller kör du någon slags utmaning på något sätt angående maten? :)

2012-06-11 @ 15:11:16
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Helena

Kul att du kunde komma!! L hälsar och tackar :)

2012-06-11 @ 20:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback