TRE VECKOR - VEGGIEUTMANINGEN

Åh jag har varit dålig på att uppdatera hur det gått med den vegetariska maten och min lilla utmaning. Men det beror nog mest på att det gått så himla bra... Tre hela veckor bockade jag av i söndags. Det känns fortfarande bara bra och roligt.
 
Jag saknar inte kött, bacon, skinka eller charkuterier det allra allra minsta. Eventuellt kan jag tycka att fisk ser gott ut men det går bra att hoppa över den också. Så här under sommaren så äter jag lite mindre lagad mat och det blir ofta lättare rätter och det kanske är enklare att hitta vegetariska alternativ då också känns det som.
 
Jag har i alla fall hunnit improvisera någon slags kikärtsbiff/falafel som blev riktigt bra. Om man får säga så själv... Och så har jag ätit ute några gånger, bytt ut grillköttet/hamburgarna/korven mot halloumi/sparris/svamp/majs några gånger och t.o.m. provat någon lunchlåda med halvfabrikat som gick ner.
 
 
   
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad kul att det går så bra Annika och visst finns det massor av god veggiemat! Efter denna utmaning kanske det blir mer vegetariskt även i fortsättningen!

Kram

2012-06-26 @ 18:26:13
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: karin

Härligt!

2012-06-26 @ 19:31:39
URL: http://karintanker.blogspot.com
Postat av: Keron

Allt ser ju så fantastiskt gott ut!

2012-06-26 @ 21:14:17
URL: http://Keron.blogg.se
Postat av: Mari

=) Kul idé. Något du kommer fortsätta med ?!

2012-06-26 @ 22:28:14
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Jonna

Åh vad duktig du är! Kul! Idag är jag också veg! Eller, det är bara nästan sant, jag åt fisk till lunch... inget kött idag iaf!

2012-06-27 @ 18:07:17
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Lina

All din mat ser ju så fantastisk god ut! Drog i oss en halv vattenmelon igår, och den var stor :) Tar gärna receptet på kikärtsbiffarna, se om det kan gå hem här ;)

Synd med vandringen! Du är alltid välkommen ner till väst! Varberg är så vackert med fina klippor och närheten till havet är underbar! Älskar strandpromenaden här, bilderna är därifrån. Cykeltröjan är faktiskt jättegammal, har inte gillat den förut men nu älskar jag den :)

Snygg yogismatta, passar dig snygging!

Kramar!!

2012-06-28 @ 11:34:06
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback