LÖPTRÄNING

Kvällen har såklart bjudit på fotboll - och grillning som sig bör till EM-festen. Men jag hann även nyttja finvädret som kom till kvällen och åkte upp till underbara Ormberget för att träna och njuta av skogen i drygt fem kilometer. Sedan kändes det som att det var dags att erövra slalombacken för första gången i år. Det blev två vändor och inte riktigt hela backen men det blev totalt mjölksyretjut i benen ändå och nu har jag i alla fall ett utgångsläge. Och... det är fortfarande roligt. Det viktigaste!

PS. Det var alldeles för varmt med jacka idag. Jag fungerar inte bra när det blir för varmt.
Kommentarer
Postat av: Lina

Åh tänker tillbaka på då vi var och fightades i backen just en sådan där kväll. Soligt och vackert! Bra sprunget snyggo!!

2012-06-12 @ 07:04:59
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Anonym

Visst är det härligt med kvällssolen!

2012-06-12 @ 08:29:40
URL: http://ehrnholm.se
Postat av: Karin

Ser ljuvligt ut. Åh vad jag längtar till svensk natur nu, men snart så:)

2012-06-12 @ 13:23:04
URL: http://endorfinkickar.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Vad fint det ser ut! Här var det betydligt sämre väder igår men det kom inte så mycket regn i alla fall... Slalombacke låter som en rejäl utmaning, särskillt i mitt nuvarande tillstånd då jag blir anfådd över minsta lilla backe ;)

2012-06-12 @ 14:04:09
URL: http://ullisanteckningar.blogspot.com
Postat av: Erika

Snälla Annika! Har du något tips hur man ska komma i gång med löpning. Jag försöker och försöker men ingenting händer... Jag orkar verkligen inte ens springa en slinga på tre km. Och då är jag inte otränad. Jag tränar ca 4 ggr/v. Varvar spinning, tennis, yoga och cirkelfys och vanlig styrketräning. Ett spinningpass eller cirkelfys har jag inga som helst problem med, men så fort jag kommer ut i löparspåret så bara dör jag! Ger jag upp för lätt? Blir galen!!! Jag har ett mål att springa ett lopp på 5 km i sep. Huuuuur 17 ska jag ta mig dit???

Svar: Hej Erika! Tack för din kommentar men inte vet jag om jag är den bästa att svara dig. Jag känner ju igen mig i det du skriver om att man kan känna sig stark i andra former av idrott än just löpning. Det som jag försöker tänka på är att verkligen sänka farten även om det känns hur långsamt som helst. Och att intervallträning är grymt bra. Även om det till en början är gång/löpning. Det är ju skitbra att du har ett mål framför dig. Om du får kontinuitet i löpträningen (2-3 ggr/vecka?) så tror jag att du kommer märka skillnad efter några veckor så det då blir roligare :) Att ha en kompis att springa med brukar också göra det lättare! Lycka till!
Annika

2012-06-12 @ 14:22:25
Postat av: Malin

Underbart! Vilken kväll! Synd bara att det gick sådär för fotbollskillarna :(Spännande att följa din veggo-utmaning. Jag skulle garanterat kunna äta mer veggo. Kan känna avsky av kött ibland. Försöker iaf plocka in lite mer alternativ ibland istället för kött, så gott!

2012-06-12 @ 16:08:40
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Mari

=) Myyys.

Spännande att du valt att ändra kost.

2012-06-12 @ 17:55:44
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: EmelieMaria - träning&annat

Så grymt jobbigt med backlöpning! Grymt jobbat! :D

2012-06-12 @ 19:17:44
URL: http://emeliemaria.blogg.se/
Postat av: Melanie

Ojoj inte dåligt alltså, det var ju inte den lilla backen direkt! Och jag är som du, har svårt för detta med värmen. Jobbigt att springa när det är gassande sol och jättevarmt, får ingen luft känns det som. Men det är väl en vanesak även det. Men bästa springvädret är på sensommaren, på hösten och när det regnar tycker jag;)

2012-06-13 @ 07:23:37
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Erika

Tack snälla för ditt svar... Jag ska verkligen tänka på att "springa" ännu långsammare än vad jag redan gör. Jag vill ju så gärna :) Tack igen! /Erika

2012-06-15 @ 09:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback