MIN LÖRDAG

Trist start på helgen med att vakna med migrän - igen! Det har varit alldeles för ofta på sistone men som tur var släppte det efter medicin och några timmar extra sömn.

Vi åt frukost efter lunchtid och drog sen in på stan en sväng. Dagen gick fort och så var det mörkt igen och dags att ta beslut om träningens göra eller icke göra. Jag var frusen och det tog emot när det var lördag kväll och hemma-mys-lusten började ta över. Efter lite övertalning var jag dock med på att köra ett skidpass. Jag vet ju att man aldrig ångrar sig!

Det blev ett relativt lungt pass utan några jättepulshöjningar och försökte istället tänka teknik. En hel del stakning blev det igen. Orkade dock inte köra lika strikt som i torsdags helt utan benen utan fuskade lite när armarna (idag kändes det mest i dem) började bli trötta. Hyfsat glid och som vanligt väldigt skönt att komma ut och få frisk lust och röra på sig. Ett väldigt lagomt pass som var perfekt för dagen. C:a 12 grader kallt och frosten var tillbaka i håret igen...



Glad och nöjd efteråt!

Sen smakade middagen så där fantastiskt bra som den bara kan göra efter träning!

Parmalindad kycklingfilé
med balsamicosås på vispgrädde, en favorit som det var länge sedan jag gjorde. Till dessert festade vi på rester av en blåbärsparfait med maräng som ikväll serverade med passionsfrukt till.


Kommentarer
Postat av: lina

Snygging!!



Ni är grymma med era skidturer! Bra jobbat!



Maten ser väldigt mumsig ut! Smakar ju som allra bäst när man varit ute i det friska.



Efter en dag med plugg så ska jag iväg till inpuls och köra ett spinnpass! Men snart är det mer fokus på något annat ;) kanske har ett mål i alla fall!:)



Hoppas ni haft en mysig söndag!

hur ser veckan ut för dig?



Kram!

2011-02-06 @ 16:00:44
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Jonna

Ja det smakar ju så gott med middag efteråt! Bra jobb att ta sig ut trots migränmorgon!



Om du har lust att skicka recepten så lägger vi väldigt gärna ut dem på vår receptblogg, och länkar såklart till dig. Det såg så himla gott ut! :) [email protected]

2011-02-06 @ 19:52:49
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Katten

Gött, nu kör vi båda fullt ut med "man ångrar aldrig ett träningspass"-melodin. Det är så jäkla effektivt, inget motargument biter ju på det :) Bra jobbat! Hoppas migränen släpper. Min syrra fick faktiskt botoxbehandling utskriven efter en längre period m migrän..kanske värt att kolla upp - slät och smärtfri ;) skämt åsido, det funkade faktiskt.

2011-02-06 @ 21:27:57
URL: http://piggochduktig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback