FREDAGSMYS
Trots att jag äter mina middagar själv, hemma i soffan, oftast framför datorn så tycker jag om att laga något gott till mig själv. Speciellt en fredag...
Idag slängde jag ihop en improviserad (som vanligt) potatiskaka som piffades upp med morötter och chevre. Den blev väldigt lyckad och smaskig.
Jag rev morötter och potatis, orkade inte ens skala utan skrubbade dem bara lite lätt.
Varvade dem i en liten form med salt, peppar, chevre, en gnutta mjölk och en skvätt grädde som stod i kylen.
In i ugnen på 200 grader tills den fått fin färg och rotfrukterna var lagomt tillagade, ca 30-40 min i liten form.
Potatiskakan toppades med lite honung och serverades med rosmarinstekt fläskfilé och en enkel sallad på machesallad, avokado och balsamico. Mums!
Idag slängde jag ihop en improviserad (som vanligt) potatiskaka som piffades upp med morötter och chevre. Den blev väldigt lyckad och smaskig.
Jag rev morötter och potatis, orkade inte ens skala utan skrubbade dem bara lite lätt.
Varvade dem i en liten form med salt, peppar, chevre, en gnutta mjölk och en skvätt grädde som stod i kylen.
In i ugnen på 200 grader tills den fått fin färg och rotfrukterna var lagomt tillagade, ca 30-40 min i liten form.
Potatiskakan toppades med lite honung och serverades med rosmarinstekt fläskfilé och en enkel sallad på machesallad, avokado och balsamico. Mums!
Kommentarer
Postat av: Andréa
oj den ser god ut!! Kanske kan jag få till nåt liknande imorn.. blev just väldigt sugen på någon form av potatis/rotfruktsgratäng!!
Postat av: izza
Det är sjukt underskattat av många att laga mat till sig själv! Jag tycker det är supermysigt, och gott såklart, att laga en god middag och kanske dricka ett glas rött vin och bara ha mig själv som sällskap!!
Postat av: Sofy
Nice!
Postat av: Susanna
Oj vilken lyxmåltid, så gott det låter!
Trackback