EXTRA HJÄLP?

Tänk er den här bilden: En tecknad serie, typ Kalle Anka där man ser hur Kalle ovetandes sätter sig på ett bi eller geting eller vad det kan vara och får sig ett stick i baken och flyger upp med världens fart och benen går som ett par små trumpinnar...

Jag tror att det var någon som försökte ge mig en skjuts på vägen i lördags för prick 2:00 på min klocka och prick fem mil in i loppet så sticker det till som f*n på vänstra låret och när jag tittar ner sitter det en geting där. Med spänd kropp och stjärten nedborrad i mina tights. Jag hinner fundera på om jag kan få upp mobilen för att ta ett foto (bloggskadad!) men slår bort den tanken. Jag slår istället bort getingen och det börjar pulsera och bränna i benet.

Jag skrattade mest för mig själv över incidenten och det orimliga i att bli stucken av en geting mit under en cykeltur. Är dock väldigt glad att jag inte fick en allegichock eller något sådant. Jag vet många som är väldigt känsliga och förmodligen hade varit tvungen att bryta... hemska tanke.

 

Lördag eftermiddag

Söndag morgon

Söndag kväll: En stor kliande böld


Kommentarer
Postat av: Malena

Usch getingstick är hemskt. Skönt att det inte blev en värre en reaktion!

2009-06-09 @ 06:45:55
URL: http://bredablick.wordpress.com
Postat av: izza

Du såg väl så het ut på cykeln att getingen inte kunde låta bli att ta sig en tugga! ;) Tur att det inte blev värre iaf som sagt!

2009-06-09 @ 08:07:47
URL: http://runrunner.wordpress.com
Postat av: Anki

Usch vad hemskt... Tur att det inte störde loppet allt för mycket iaf...

Postat av: emilia

oj aj vad läskit, tur att det gick bra iallafall!

2009-06-09 @ 16:22:41
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback