PICS FRÅN DAGEN

Jane, en av arrangörerna av BBC agerade även fotograf under dagen och har lagt upp några bilder på facebook där jag fastnade. Hon har gett medgivande till oss deltagare att få publicera bilderna.

Det är ju så roligt med bilder som minnen från den här dagen!

Spinning






Boot Camp











Functional moves







Samtliga foton tagna av: Jane Nilsson, felicitass.blogspot.com

Under danspasset höll jag mig rutinerat längst bak och slapp figurera på några bilder...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det ser ju ut som att ni har haft riktigt roligt! Jag skulle av det du berättat att döma, kunna ha ett eget boot camp på mitt gym varje vecka om jag velat, nästan alla akriviteter finns där. det är en av anledningarna till att jag gillar det stället, man kan verkligen välja vad som helst!



Haha, vad kul med barnprogramsnostalgin, jag kollade på alla de ni nämnde! Måste kollas in vid lämpligt tillfälle.



ja, jag blir klar till sommaren och var faktiskt på min första jobbintervju idag, nervöst men kul att få komma på intervju. Under hela min stidietid har jag jobbat extra och det nästan varje lördag, alla lov och ett par dagar i veckan. Förr när jag jobbade på kafé jobabde jag även söndagar men det slipper jag i butiken. Men jag är superglad över att ha haft jobb under hela tiden för jag har aldrig haft riktigt dåligt med pengar utan har kunnat spara och göra roliga saker som att resa, äta ute och gå på konserter och teater fast jag varit student.



Kram!

2009-04-28 @ 13:14:53
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback