DAGENS TRÄNING

Power-walk, 90 min

10,1 km. UNDERBARA solen och vårvädret ute lockade mig att ta en promenad istället för att gå in på gymmet som så ofta annars. Det är så härligt och det ger så mycket energi att vara ute i friska luften och solen gör mig på strålande humör och får mig att tänka positiva tankar!


Underbara sol!


Tussilago


Så här vacker var Norra Promenaden i kvällssolen!

Kommentarer
Postat av: Malin

Visst har det varit underbart väder ikväll!! Tyvärr vågade jag mig inte ens på en promenad. Måste vila min kropp. Satsar på dubbelpass imorgon istället. Tog istället cykeln upp på stan och strosade där en stund, sedan tog jag en kort och lugn promenad till min bror och fikade. Det är bra för själen det med :)

2009-04-01 @ 21:28:26
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Malin

Håller med dig helt klart! Delad glädje är dubbel glädje! Självklart är det tungt, som du säger är det så mkt man förlorar. Inte bara honom utan hela drömbilden som du säger.

Som sagt...bara att tänka positivt och vi förtjänar det bästa!! =) Kram!

2009-04-01 @ 21:45:10
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad underbart det ser ut! Här har solen också lyst i flera dagar och det var ritigt skönt att vara ute och springa igår. Min nya grej är att lyssna på radio när jag är ute och springer, tiden baar flyger iväg, I love P3!

2009-04-02 @ 09:51:10
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: JoHo

Att promenera är faktiskt nästan oslagbart såhär på våren... soldrivna är vi människor och jag tror att man blir glad i både kropp och själ av frisk luft och solsken! :D

2009-04-02 @ 21:06:56
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: emilia

Åh det är så himla skönt när det är varmt ute nu!

2009-04-02 @ 21:43:05
URL: http://enmilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback