VINST!

I lördags under tre-timmars-spinningen så lottade Inpuls ut massa vinster till oss som cyklade. Jag tyckte att vinstchansen var relativt stor eftersom det fanns närmare 16 priser och antal deltagare var uppskattningsvis runt 25. Jag hade tyärr ändå inte turen att vinna just då.

Men... när jag kom hem hade jag fått ett vinst-mejl av Milla (Miss Agda) som meddelande att jag vunnit ett par Röhnisch-byxor som jag varit med och tävlat om. Väldigt roligt och uppskattat!

Nu längtar jag efter att de ska flytta hem till mig och så håller jag tummarna att storleken passar eftersom jag fick chansa på ett par medium och jag tycker att byxor kan variera väldigt beroende på passform, modell och märke.

Kommentarer
Postat av: Carro

Men GRATTIS!

2011-12-12 @ 15:40:30
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Linda

Grattis! Jag hade turen att vinna, alldeles i slutet; en lucialott:) Är glad för det lilla. Men jag hade hellre vunnit ett par brallor:-D

2011-12-12 @ 21:37:03
URL: http://enafyrtifem.blogspot.com
Postat av: Jonna

Vad kul! Jag har varit med i några "bloggtävlingar" men börjar ge upp då jag aldrig vinner något! Haha, bitter som du hör...

2011-12-13 @ 07:58:46
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Mari

Sv. Ja, det är så typiskt. Typiskt för mig också, så fort jag ska resa bort eller göra något speciellt blir jag sjuk...Men tur att föräldrarna pysslade om mig =)



Hade du en bra helg ?!



Ja jag är född och uppvuxen i Sundsvall, har bott i Sthlm i snrt 4 år. Vart är du född ?! Kramar

2011-12-13 @ 09:42:52
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback