LULEÅ YOGACENTRUM

Det kan hända att det har märkts i bloggen på sistone också men jag har ju blivit helt tagen av yogan. Det ger mig så mycket och jag är intresserad av att lära mig mer och helst allt på samma gång. Igår kväll var jag modig och gick utanför min comfort-zon med de yoga-klasser jag varit på på gymmet. Istället testade jag Luleå Yogacentrum och "riktig" yoga som de kallar det. Jag tror dock inte att det finns någon sämre eller bättre yoga (eller annan träning för den delen) utan förespråkar snarare det som Jessica skriver om här.

Det jag ändå uppskattade med gårdagens besök på yogastudion var lugnet innan klassen, att det kändes mer som att alla utövare koncentrerade sig mer på sig själva, proffsig och personlig hjälp i positionerna och stämningen. Dessutom var det en helt annan värme än i salen på gymmet så här behövdes ingen överdragströja och jag svettades mycket mer än jag brukar.

Så nu är det bara att bestämma sig för att investera i ytterligare ett träningskort men börjar nog i så fall med ett 10-klippkort och känner in om jag vill fortsätta med det här.


Kommentarer
Postat av: erika

Härligt med yogan! Jag är ju också nyfrälst :) Men jag ska tvärtom testa Friskis yoga nästa vecka tänkte jag!



Söt elefant på väggen också :)

2012-03-12 @ 11:58:48
URL: http://sandsnovatten.blogspot.com
Postat av: Jonna

Vad kul, modigt att gå utanför sin bekvämlighetszon och testa ngt nytt också! Det är överlag alldeles för få gym som erbjuder 10-kort eller dyl. tycker jag... jag har inte råd att ha kort på flera ställen men ibland under en period kanske man skulle vilja testa ngt nytt?

2012-03-12 @ 16:18:42
URL: http://www.fartfylld.blogspot.com
Postat av: Mari

Härligt !!!! =)

2012-03-12 @ 18:22:11
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback