VILODAG

Onsdagen hade jag egentligen längtat efter i mer än en vecka för att få gå på sommarschemats enda yoga men nu blev det så att jag avbokade passet.

Mestadels för att sommaren hel plötsligt dök upp och alternativet att gå in på gymmet en ljuvligt solig och skön eftermiddag/kväll inte lockade så särskilt mycket men även så tänkte jag att kroppen kunde behöva riktig vila när jag nu sprang Blodomloppet igår till och med.

Det var en fantastisk kväll och jag önskade att jag hade haft en stuga och ett trädgårdsland att pyssla med eller en båt att åka ut med i skärgården och grilla eller någon att hyra och paddla kajak med. Men nu hade jag i alla fall inte mer än ett par minuters gångväg ner till vattnet och en skön gräsmatta att ligga på. Segelbåtar gled förbi och det luktade grillat frn bostadsområdet. Jag läste bok och målade om ett loppisfynd från helgens besök i Svartöstan.

Middagen intogs också utomhus och trots att klockan var runt åtta så var det varmt nog för tshirt och bara ben. Jag åt en fantastiskt god sallad med rödbetor, getost, jordgubbar, körbärstomater, sockerärtor, avokado och en massa grönt toppat med balsamico.


Kommentarer
Postat av: Elin

Det ser riktigt gott och härligt ut!

2012-06-14 @ 16:06:46
URL: http://www.elinspringer.wordpress.com
Postat av: Mari

Ser helt ljuvligt ut =)

2012-06-14 @ 20:09:13
URL: http://www.marriie.blogglse
Postat av: Melanie

vilka härliga bilder! och man behöver ju dom där vilodagarna också!

2012-06-15 @ 10:31:00
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Postat av: Ulrika

Så det är till Luleå man ska ta sig om man vill ha sommarvärme!! Får fundera på det till semestern om det fortfarande inte är varmare, kommer ändå vara så högt upp som Östersund med bilen... Salladen ser smaskig ut, synd att jag måste avstå från getost ett tag till men det borde gå att ersätta med fetaost.
Hoppas att du får en fortsatt solig och fin helg!

2012-06-15 @ 17:34:14
URL: http://ullisanteckningar.blogspot.com
Postat av: Jojohanna

Vilken härlig vilodag. Precis som jag önskar att min vilovecka artar sig. Fast den där solen verkar lysa med sin frånvaro på dagarna. (Fast på nätterna är det minsann molnfritt) :)

2012-06-16 @ 10:17:57
URL: http://skynda.blogspot.com
Postat av: Malin-Charlotta

Hej Annika!

Vad stilla och varmt det var här på din blogg och vilka fina foton.

Tack för dina tips om Paulo Coelho, jag ska ta med mig två på våran semester, mer är nog inte rimligt att hinna läsa... (kanske)

2012-06-18 @ 21:47:01
URL: http://malin-charlotta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback