NÄRVARANDE

 
I vanlig ordning ligger jag efter med mina inlägg och jag är ledsen för min blogg-frånvaro. Inte har jag hunnit läsa och kommentera alla bloggar som jag hade önskat heller. Det är ren och skär fakta att tiden inte räcker till när jag gör mina listor över allt jag vill hinna med. Förutom att livet alltid känns lite roligare och skönare den här tiden just när sommaren har kickats igång så verkar det även finnas mer att göra.
 
Och då handlar det till syvene och sist om en prioriteringsfråga. Och då vill åtminstone inte jag glömma bort mig själv och mitt eget välmående i den här karusellen.
 
För mig blir alltså yogan extra viktig. Ett andningshål och en stund där jag verkligen prioriterar mig själv. Jag lyckas verkligen sluta tänka på något annat än min andning och min kropps rörelser. Tyvärr har mitt gym dragit ner på yoga-passen över sommaren och nu erbjuds det enbart ett pass i veckan. Ikväll njöt jag rejält av den här stunden.
 
I lördags var jag dock och passade på att yoga ute i naturen (Stadsparken) mitt under pågående Luleå Pride-festival. Yogaformen var Kundalini (vilket jag testat ett par gånger tidigare också) och trots att läraren verkade vara en begåvad ängel så kan jag ändå konstatera att det var utanför min comfort-zon och det är ingen idé att jag ger Kundalinin fler chanser (just nu i alla fall - man ska aldrig säga aldrig).
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

ah, men vi som kontinueligt läser din blogg, blir ju glad när du uppdaterar :) Härligt att läsa dina texter. Men texter kan man inte krysta fram.

2012-06-20 @ 23:50:17
URL: http://helenaochlea.blogg.se
Postat av: Åsa

Tycker att ditt tänk låter väldigt härligt och sunt Annika. Ha en fin midsommar!

2012-06-21 @ 07:59:30
URL: http://ehrnholm.se
Postat av: Jonna

Du ska inte känna dåligt samvete för det... bloggen och/eller kommenterande av andras bloggar ska ju inte bli ett ytterligare stressmoment. Det känns som många ligger lite lågt nu, det blir mycket tid utomhus istället och det är väl precis så som det ska få vara!

2012-06-21 @ 20:36:57
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Melanie

Säger som de ovan. Bloggen ska ju vara ngt roligt, inte ett måste som man blir stressad över. Så tänk inte på det! Glad midsommar!

2012-06-22 @ 06:46:03
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Postat av: Malin

Ha en underbar midsommar finaste Annika. Kram från oss!

2012-06-22 @ 10:11:38
URL: http://healthandliving.blogg.se
Postat av: Mari

=) Självklart ska du prioritera, och du...som du säger. Glöm ej bort dig själv. Sköt om dig. Kram

2012-06-24 @ 17:28:36
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Mari

=) Självklart ska du prioritera, och du...som du säger. Glöm ej bort dig själv. Sköt om dig. Kram

2012-06-24 @ 17:28:54
URL: http://www.marriie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback