GRÖNT OCH SKÖNT

Jag har för tillfället släppt lägenheten och vissa inredningstankar för förmån av löparskor. Helt plötsligt stod det klart för mig att jag givetvis måste ha ett par nya. Kanske till och med två. Och de ska vara gröna.

Jag har scannat av alla sportaffärer och nätbutiker utan att hitta några som föll mig i smaken. Slutligen har jag hamnat på Nikes underbara hemsida. Här kan man sen ett bra tag tillbaka designa sin egen sko med NikeID. Flera olika grundmodeller finns men alla skor finns dock inte i alla färger och grönt verkar inte jättepopulärt.

Jag tycker att det här är en lysande bra affärsidé för jag blir frestad att göra skor i alla dess färger nu. Gula, röda, rosa, lila eller varför inte kombinera grönt-blått eller gult-rosa eller bara leka loss och använda regnbågens alla färger på en och samma sko? Den enda nackdelen med detta är att man måste bestämma sig. Eller att det blir väldigt dyrt om man köper alla skor man vill ha.


Skärmdump från Nike med min design


Skärmdump med tänkbar varukorg från Nike

Kommentarer
Postat av: Keron

Asics har en grön lättviktare, den är iaf grön i herrmodellen, tarther heter den. Har ett par röda free :) har visserligen aldrig sprungit med dem...

2011-09-22 @ 13:55:06
URL: http://keron.blogg.se/
Postat av: LL

Vilken kanonaffärside av Nike! Otroligt rolig! Och själv är jag ju såld på Nike Air Pegasus men jag misstänker väl att prislappen blir därefter om man designar själv? Mina senaste gav jag mindre än 800 för. Och för eventuell mellanskillnad kan man ju göra annat roligt för!

2011-09-22 @ 16:18:28
URL: http://trainingchamp.blogspot.com
Postat av: Carl-Magnus

Hoppas vi får se dessa gröna skapelser flyga fram på Ormberget snart!

2011-09-22 @ 23:21:50
URL: http://www.järnpöjkarna.se
Postat av: Träningsglädje

tarther är lila i dammodellen, så det är ju lite synd... men nike id skulle jag gärna gå loss på igen jag med. hmm, man kanske skulle ta och göra det...

2011-09-22 @ 23:50:33
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Jonna

Görsnyggt och häftigt ju! Kanske kan sno din design? ;)

2011-09-23 @ 12:02:45
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men åh! Det där bli jag också väldigt sugen på... Fast jag har ju redan ett par grod-gröna skor. Och ett par turkosa... Men orange eller knallrosa kanske skulle kunna vara något ;) Enda problemet är väll att jag inte har testat att springa i Nike-skor någon gång och det kan ju kanske ha varit bra att ha gjort innan.



Hoppas att du har en fin helg!

2011-09-24 @ 12:10:31
Postat av: Ulrika

Hmmm, datorn tog visst bort mig. Det är jag som skrivit ovanstående kommentar. Teknikstrul... ;)

2011-09-24 @ 12:11:24
URL: http://ullisanteckningar.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag älskar grönt och håller helt och fullt med dig; det finns för lite gröna skor på marknaden! De du färgsatt är ju så snygga!! Det blir farligt för plånboken det där;)

Hoppas du haft en fin helg!

2011-09-25 @ 14:37:59
URL: http://enafyrtifem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback