HELG

Åh, jag känner mig som världens tråkigaste bloggerska. Jag beklagar min frånvaro och min brist på munterhet.

Helgen har varit fin med premiärgrillning i fredags och valborgsmys med fina Lina och hennes Per igår. Hon har bloggat fint om vår kväll här.

I övrigt har jag haft en fantastisk lugn helg. Sovmornar, läsa bok, sitta på balkongen, strosa på stan och shoppa. Blivit bortskämd av sambon på fler än ett sätt.

Och idag gick jag faktiskt något som kan liknas med en power-walk för att känna på kroppen. Det är bara hosta jag har kvar nu men jag hoppas att den också försvinner snart för det är svårt att få upp flåset just nu.

När jag inte tränar så äter jag i stort sett hela tiden. Massor av godis har det blivit dessutom, från påsken och ända fram till nu. Så jag behöver verkligen en uppryckning och komma in i bättre vanor igen.








Kommentarer
Postat av: Jonna

WOW vilken meny! Allting så så gott ut. Jag tror det är bra med godis och glass när man är sjuk, då tillfrisknar man fortare :)

2011-05-02 @ 11:09:37
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Jag känner igen det där med att äta desto mer när jag är förkyld, kanske för att jag brukar bli så rastlös... Tråkigt att du inte känner dig helt frisk än men jag hoppas på att du snart är det så att du kan ta en löprunda i de blåa skorna :-)

2011-05-02 @ 17:11:34
URL: http://ullisanteckningar.blogspot.com
Postat av: Jojohanna

Jippi! Ännu en norrlänning med träningsblogg. Vi är alldeles för få i mitt tycke :) Jag bor ju i och för sig inte fullt lika långt upp, är östersundsbo. Vilken fin blogg du har, roligt att hitta hit.



(Jag kommer nog också att bli med blå löparskor snart förresten)...

2011-05-02 @ 18:42:42
URL: http://skynda.blogspot.com
Postat av: SAn

Mums, allt ser ljuvligt ut! :)

2011-05-14 @ 08:05:05
URL: http://runsanrun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback